Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo ruho

HNS demantira: Ilustracije hrvatskog dresa nisu točne

Hrvatska - Grčka
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
01.12.2017.
u 11:21

Stvarni hrvatski dres za Svjetsko prvenstvo moći će se vidjeti na službenom predstavljanju u proljeće iduće godine.

Hrvatski nogometni savez objavio je na svojim stranicama kako ilustracije hrvatskog dresa za Svjetsko prvenstvo koje su se posljednjih dana pojavile u medijima nisu točne.

– Hrvatska nogometna reprezentacija nastupit će na svjetskoj smotri u Rusiji iduće godine u novoj garnituri, no ilustracije koje su objavljene u pojedinim medijima ne predstavljaju dres koji će Vatreni tada nositi. Stvarni hrvatski dres za Svjetsko prvenstvo moći će se vidjeti isključivo na službenom predstavljanju, koje će u dogovoru s tehničkim partnerom HNS-a, Nikeom, biti održano u proljeće iduće godine – priopćio je HNS te dodao:

– HNS se raduje predstavljanju novog dresa reprezentacije, koji je uz izvrsnu dugogodišnju suradnju s Nikeom već godinama jedan od najprepoznatljivijih i najljepših nogometnih dresova na svijetu.

Hrvatska - Grčka
1/11

Podsjetimo, prvo su objavljene fotografije prve garniture na kojima su se isticali crveno-bijeli kvadratići većih dimenzija nego dosad, dok su rukavi potpuno crveni. Rezervna garnitura na spomenutim fotografijama istog je dizajna kao i prva, no kvadratići su u crno-plavim bojama. 

Foto: Todosobrecamisetas

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:16 01.12.2017.

Dasovic je opet lagao!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije