Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJNI SUSRETI

Evo gdje gledati Toplakov povratak na klupu Gorice: Prvi ispit - Dragovoljac

Gorica je u ludoj utakmici 31. kola HNL-a pobijedila Lokomotivu 4:2
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
06.03.2022.
u 13:49

Trenersku karijeru Samir Toplak započeo je u matičnom Varteksu, prije Gorice vodio je i Cibaliju, a nakon Gorice preuzeo je Zelinu, a zatim i Inter iz Zaprešića, u kojem se zadržao nepunih šest godina. Posljednja dva angažmana imao je u Varaždinu i Lokomotivi

Nakon rastanka s bivšim trenerom Krunoslavom Rendulićem, čelnici HNK Gorice brzo su reagirali i već istoga dana imenovali novog trenera. Samir Toplak, 51-godišnji stručnjak iz Kneginca, preuzeo je klupu naše prve momčadi drugi put u karijeri. Naime, Toplak je trener HNK Gorice već bio u drugoligaškim danima, od 9. prosinca 2012. do 20. travnja 2013. godine, a u tom je razdoblju vodio devet utakmica te upisao dvije pobjede, pet remija i dva poraza.

Trenersku karijeru Samir Toplak započeo je u matičnom Varteksu, prije Gorice vodio je i Cibaliju, a nakon Gorice preuzeo je Zelinu, a zatim i Inter iz Zaprešića, u kojem se zadržao nepunih šest godina. Posljednja dva angažmana imao je u Varaždinu i Lokomotivi.

Gorica će se kao šestoplasirana momčad od 15 sati susresti s Hrvatskim dragovoljcem, posljednjeplasiranom momčadi lige. No, za razliku od Gorice, Dragovoljac ima barem jednu pobjedu u drugom dijelu sezone i to onu 'petardu' (5:0) protiv Šibenika.  Susret možete gledati u izravnom prijenosu na HNTV-u i Arena sportu 1.

Odmah nakon tog susreta od 17:05 na Arena sportu 3 možete pratiti Hajduk u gostima kod Istre. Jasno, splitska je momčad favorit u ovom susretu protiv Istre iza koje je na ljestvici samo Dragovoljac.  Hajduk i Istra 1961 odigrali su dvije utakmice u dosadašnjem dijelu prvenstva. Bijeli su slavili u prvom ogledu u Puli rezultatom 3:1, dok je drugi dvoboj u Splitu završio pobjedom Hajduka 4:0. 

Ovo će biti jubilarni 1000. susret Bijelih u HT Prvoj ligi od osnutka 1992. godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije