Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške optužbe

Eto'ova bivša djevojka: Samuel ima 39 godina, lažirao je dokumente!

Manchester United, Chelsea, Samuel Eto'o
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.02.2014.
u 13:26

– Vidjela sam dokaze da se Samuel Eto'o pomladio, odnosno da je promijenio svoje podatke u dokumentima

– Imam momčad, ali nemam napadače, a bez njih je nemoguće osvojiti prvenstvo. Imamo Samuela Eto’a. Da, ali njemu su 32 godine. Možda i 35, tko zna – rekao je prije nekoliko dana trener Chelseaja Jose Mourinho i pokrenuo lavinu.

Kamerunski nogometaš navodno se naljutio zbog te izjave, a krenula su nagađanja koliko uistinu ima godina. Vrlo brzo oglasila se i njegova bivša djevojka Anna Barranca, s kojom ima dijete. Ona tvrdi da Eto'o ima čak i više godina nego što je rekao Mourinho.

– Vidjela sam dokaze da se Samuel Eto'o pomladio, odnosno da je promijenio svoje podatke u dokumentima. Samuel je rođen 1974. godine, ima 39 godina – rekla je Barranca.

Napadač Chelseaja nije se htio osvrtati na takva nagađanja, rekao je samo da su sve tvrdnje neistinite.

>>Mourinho: Eto'o ima 32 godine. Ili 35, tko zna...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije