Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalio na podršci

Eric Abidal u bolnici, dali mu pogrešan lijek

'Barcelona\'s Eric Abidal poses after their Spanish First division soccer league match against Mallorca at Camp Nou stadium in Barcelona, April 6, 2013. Abidal returned to the pitch two years after be
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
04.03.2014.
u 20:32

Nogometaš Monaca Eric Abidal proteklog vikenda propustio je susret protiv St. Etiennea, a nogometnim svijetom zavladala je panika nakon što se pročulo da je u bolnici. Naravno, to je zbog činjenice da mu je 2011. godine dijagnosticiran tumor, koji je kasnije uspješno operirao.

No, srećom, ovoga puta u bolnici je završio iz sasvim drugačijih razloga, a već sada je sve u redu. Naime, Abidal je imao virozu, a lijeku koji je dobio navodno je istekao rok trajanja pa su mu se pojavile nuspojave. Francuski nogometaš zbog toga je završio u bolnici u kojoj je zadržan 48 sati, a liječnici tvrde da s njim sada nema nikakvih problema.

"Hvala svima na porukama. Već sutra sam na treningu", napisao je na Twitteru povremeni francuski reprezentativac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije