Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Englezi se boje da će se suditi protiv njih: 'Ne znamo gdje stojimo'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group B - England v Iran
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/3
23.11.2022.
u 21:40

Izbornik Southgate je priznao kako je zabrinut unatoč pobjedi 6:2 u ponedjeljak jer je vidio da su suci donijeli slične odluke u korist Argentine i Poljske u drugim utakmicama.

Gareth Southgate je zabrinut da bi se Engleska mogla suočiti s nepravednim suđenjem nakon što je izdvojena na brifingu dužnosnika prije Svjetskog prvenstva, piše britanski Standard.

>> VIDEO: Reporter Večernjeg lista Tomislav Dasović uživo iz Katara: Atmosfera s nikad čudnijeg turnira

Englezi su protiv Irana kažnjeni penalom zbog toga što je John Stones suparnika povlačio za dres, a isti nije pokazan nakon potencijalno jačeg prekršaja na Harryju Maguireu, dodaje portal. 

Izbornik Southgate je priznao kako je zabrinut unatoč pobjedi 6:2 u ponedjeljak jer je vidio da su suci donijeli slične odluke u korist Argentine i Poljske u drugim utakmicama.

- Moramo imati jasnoću ili ne znamo gdje smo - rekao je Southgate za BBC.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 

Predsjednik sudačkog odbora FIFA-e Pierluigi Collina prethodno je službenicima pokazao primjer reprezentativca Kalvina Phillipsa koji je napravio blok kako bi stvorio prostor za Maguirea da zabije u pobjedi Engleske nad Albanijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Engleska u skupini igra još protiv SAD-a i Walesa

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije