Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak na Otoku

Englezi lude za Hrvatima: Kova u Unitedu, Mandžo u Arsenalu?

Mateo Kovačić
Reuters (Ilustracija)
19.03.2014.
u 14:39

Engleski nogometni velikani - Arsenal, Chelsea i Manchester United ozbiljno razmišljaju o dovođenju Matea Kovačića i Marija Mandžukića u ljetnom prijelaznom roku.

Hrvatski nogometni reprezentativci Mateo Kovačić i Mario Mandžukić karijeru bi mogli nastaviti na Otoku. Engleski nogometni velikani - Arsenal, Chelsea i Manchester United ozbiljno razmišljaju o dovođenju ova dva igrača u ljetnom prijelaznom roku.

Mateo Kovačić (19) nezadovoljan je svojim igračkim statusom u Interu. Nakon prelaska iz zagrebačkog Dinama u siječnju 2013., pod trenerskom palicom Andree Stramaccionija Kovačić je postao stalni prvotimac. Međutim, dolaskom novog trenera Waltera Mazzarrija izgubio je mjesto u prvoj momčadi, te je u ove sezone u 25 nastupa u Serie A čak 16 puta u igru ulazio sa klupe.
Prema pisanju engleskih medija, Inter je spreman Kovačića pustiti za 15 milijuna eura, a za njegovo dovođenje navodno je najviše zainteresiran Manchester United, kojemu nedostaje pravi playmaker.

Iako je Kovačić nezadovoljan minutažom koju dobiva, Branič Intera Danilo D'Ambrosio smatra da je Mateo još uvijek mlad i da njegovo vrijeme tek dolazi:

- Mislim da s mladim igračima treba imati strpljenja. On je na svojoj poziciji jedan od najboljih igrača u Italiji. No, mlad je i treba čekati.

Osim za Kovačića, u Engleskoj su ozbiljno zainteresirani i za Marija Mandžukića (27) koji je sa 17 pogodaka vodeći strijelac Bundeslige. U München na ljeto stiže Borussijin Robert Lewandowski, pa bi Mario unatoč sjajnim igrama mogao izgubiti svoje mjesto u prvoj momčadi.

Kako navode engleski mediji, za Mandžukića je najviše zainteresiran Arsene Wenger, a cijena za koju će ga Bavarci pustiti je 30 milijuna eura.

Komentara 2

PA
Pajdo
15:43 19.03.2014.

Nemislim da igdje postoji glupljih naslova

IM
IME99
18:01 19.03.2014.

Ha ha ha kakav naslov: Englezi lude za Hrvatima.....Kova i Mandzo !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije