Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAGBI

Engleska uvjerljivo svladala SAD

Ragbi
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
26.09.2019.
u 16:29

U subotu, 28. rujna, s početkom u 6.45 sati po srednjoeuropskom vremenu, u skupini C će se sastati Argentina i Tonga, a dvoboj će biti odigran u Higashiosaki

Ragbijaši Engleske očekivano su s uvjerljivih 45-7 svladali reprezentaciju SAD-a u utakmici skupine C na Svjetskom prvenstvu u Japanu, odigranoj u četvrtak u Kobeu.

Amerikanci su počasno polaganje uspjeli postići u posljednjoj akciji na utakmici.

Engleska je s 10 bodova vodeća momčad skupine C i jedina koja je odigrala dvije utakmice. Francuska ima četiri boda, Argentina jedan, a Tonga i SAD su bez bodova.

U subotu, 28. rujna, s početkom u 6.45 sati po srednjoeuropskom vremenu, u skupini C će se sastati Argentina i Tonga, a dvoboj će biti odigran u Higashiosaki.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije