Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda županijske lige

Možda mu dres malo bježi, ali mu zato lopta odlično leži: Upoznajte 'Kranjčara' iz Reke

Nino Adamić
Foto: Prigorski.hr
1/8
26.09.2019.
u 10:04

Adamić je nedavno osnažio redove Sokola iz Sokolovca, a dres s brojem 19 na njegovim leđima nije slučajnost. Nosi ga iz poštovanja prema Niki Kranjčaru, svom velikom uzoru.

Otkako je portal Prigorski.hr prije nekoliko dana objavio njegove fotografije, 32-godišnji Nino Adamić postao je hit. Nogometaša Sokola zatekla je slava na društvenim mrežama i ne samo zato što mu je dres mrvicu pretijesan.

Kažu, unatoč tome što teži čak 140 kilograma, Adamić svojim suigračima dijeli lopte poput ponajboljih organizatora igre, a u njegov se talent kune i njegov suigrač Sven Vuk.

– Nino zna ono što mnogi nikad neće priznati, da je lopta brža od igrača. Njegove lopte imaju oči i dijeli ih suigračima bolje nego što bi neki to činili rukom. Kad malo poradi na kondiciji, bit će za našu momčad pravo pojačanje – kazao je u razgovoru za 24sata.

Foto: Prigorski.hr

Adamić je nedavno osnažio redove Sokola iz Sokolovca, a dres s brojem 19 na njegovim leđima nije slučajnost. Nosi ga iz poštovanja prema Niki Kranjčaru, svom velikom uzoru.

Sokol se trenutačno bori za opstanak u 3. županijskoj ligi, a posljednja objava na stranici kluba na Facebooku otkriva da se klub ljetos mučio s okupljanjem dovoljnog broja igrača.

Adamić je također priskočio upomoć, te se svi nadaju da će njegove lopte s očima, lažnjaci, rolice i slične vještine, spasiti momčad od ispadanja u niži rang, što bi, nažalost, moglo dovesti i do gašenja kluba.

Karijeru je započeo u Slaven Belupu, danas igra na mjestu veznjaka, a priča kaže da je bio vrhunski strijelac dok je bio nešto bolje tjelesne spreme. 

Rođen je u Koprivnici, a danas živi u prigradskom naselju Reka.

Foto: Prigorski.hr

 

Ključne riječi

Komentara 16

ZB
Zoki-Bijela
10:35 26.09.2019.

Pravi decko,, domaci

Avatar Django
Django
11:44 26.09.2019.

Jedno je sigurno, dečko je čvrst na nogama. Njega ne ruše tako lako.

VE
velikiblekstijena
10:42 26.09.2019.

Ovaj umesto Red Bulla, pojede ćvarce. I zato, svaka čast, Adamić !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije