Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO POBJEDA

Emotivna Tena nakon deset poraza slavila pa poručila: Ovo je za moju preminulu baku

GER, WTA Tour, 21. boso Ladies Open Hechingen
EXPA/PIXSELL
08.06.2021.
u 21:05

"Prije tjedan dana umrla mi je baka, ova je pobjeda za nju“, kazala je Tena koja će u drugom kolu igrati protiv Rumunjke Irine Bare (WTA-122.) koja je sa 6-4, 4-6, 7-5 pobijedila Poljakinju Katarinu Kawu

Hrvatske tenisačice Tena Lukas i Tereza Mrdeža plasirale su se u utorak u drugo kolo WTA turnira Croatia Bol Opena.

Lukas je sa 6-4, 6-2 pobijedila sedmu nositeljicu Španjolku moldavskih korijena Alionu Bolsovu, dok je Mrdeža sa 6-1, 6-2 bila bolja od osme nositeljice, Mađarice Timee Baboš

"Iskreno, bilo mi je jako teško igrati nakon deset poraza. Ali evo, odigrala sam doista jako dobro i stigla konačno do prve pobjede u sezoni. Istina je da samo kod vodstva 3-0 u drugom setu počela razmišljati u stilu "ajme, što ako pobijedim", ali osjećala sam se dobro i stigla do te toliko željene prve pobjede u sezoni", rekla je nakon meča Tena Lukas.

Ovaj trijumf posvetila je jednoj dragoj osobi.

"Prije tjedan dana umrla mi je baka, ova je pobjeda za nju“, kazala je Tena koja će u drugom kolu igrati protiv Rumunjke Irine Bare (WTA-122.) koja je sa 6-4, 4-6, 7-5 pobijedila Poljakinju Katarinu Kawu.

Mrdeža je jako zadovoljna kako igra ove sezone.

"Rekla sam da će ovo biti moja sezona i toga se držim. Igram jako dobro ove sezone, neki mi je osnovni cilj da uđem u 200, vjerujem da vrijedim toliko", rekla je Mrdeža koja ne krije zdovoljstvo pokazanim u prvom kolu.

"Prvi meč na Centralnom terenu, drukčiji uvjeti, bilo se bitno prilagoditi. Ovdje mi je baš lijepo igrati, obožavam ovo podneblje, super mi je organizacijski i svaka čast Feliksu Lukasu kako je odradio ovaj turnir u ovim okolnostima", zaključila je Mrdeža.

Treća hrvatska predstavnica drugog dana Jana Fett je ipak zaustavljena, bolja od nje je sa 6-3, 6-3 bila peta nositeljica Talijanka Sara Errani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije