Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Eksplozivna poruka Brune Petkovića: 'Ako to zaista misli, Robert Jarni je klaun! Slobodno to napišite...'

Sevilla: Bruno Petković i Sergej Jakirović najavili sutrašnju utakmicu protiv Real Betisa
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
14.02.2024.
u 20:38

Hrvatskom napadaču uoči utakmice Betisa i Dinama zasmetalo je to što je bivši vatreni rekao da će navijati za španjolsku momčad

Trener Dinama Sergej Jakirović i napadač modrih Bruno Petković bili su dan uoči utakmice Betisa i Dinama u Konferencijskoj ligi gosti službene press-konferencije.

Petković se osvrnuo na intervju Roberta Jarnija kojeg je dao našem listu. U njemu je Jarni, među ostalim, izjavio da će kao bivši igrač Betisa "ali i hajdukovac u srcu navijati za Betis". Petkoviću se to baš i nije svidjelo.

"Doista je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klaun! Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, to su obični klauni. Slobodno to napišite! Čovjek koji navija protiv hrvatskog kluba u Europi, a Hrvat je, to je klaun.", rekao je Petković.

Inače, Jarni je u intervjuu za Večernji list najavio da će doći na Maksimir kao gost Betisa na uzvratnu utakmicu, a pozvan je i na sutrašnji dvoboj.

"Jaka su momčad, zahtjevan protivnik. Imat ćemo respekt sve do izlaska na teren. Budite uvjereni da će se i nas nešto pitati. Nameće se da ovu utakmicu igramo s malo pritiska, u situaciji u kojoj ne cvjetaju ruže, želimo pokazati snagu. Ali, mi smo Dinamo, nismo autsajderi, napravili smo puno dobrih rezultata. Ima padova i uspona, ali ne treba imati toliki respekt. Došli smo puni motiva, ostali smo dužni i sebi i navijačima i želimo ovdje nešto pokazati. No, samopouzdani smo, izvlačili smo se iz većih problema", nastavio je napadač Dinama.

Na novinarsko pitanje hoće li sutra zabiti Betisu rekao je:

"Nije mi cilj samo zabiti gol, ne gledam osobnu statistiku previše. Jedino zbog čega sam ovdje je da Dinamo pobijedi."

Komentara 52

NE
Nenad54321
20:57 14.02.2024.

Stvarno nije fer izjava od Jarnija pogotovo što je čini mi se izbornik naše U 17 ili 19 reprezentacije!

FR
freeshooter
21:01 14.02.2024.

...Petko je uvijek za mene bio veliki igrač, visoke inteligencije... te uvijek, otvoren i iskren... ovime je isto samo potvrdio, sa pravom je isto izreko i poklopio, neviđenu sramotu trenera koji navija protiv hrvatskog kluba... iako sam vatreni Dinamovac, toliko sam bio u tuzi kada je Hajduk u blamaži ispao od slabašnog Tobola, radi hrvatskog nogometa, radi moje Hrvatske... jarni srami se...

JO
JovanC
21:26 14.02.2024.

Mi dinamovci smo Hrvati. Mi nikad nismo bili titov klub. Mi ne skandiramo mrzim hajduk. Hrvati koji ne navijaju za hrvatski.klub u europi nije Hrvat. To je samo covjek koji ima hrvatsko drzavljanstvo i misli da je Hrvat a zapravo ni ne zna tko je i sto je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije