Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI VATRENI

'Kad sam zabio Sevilli, postao sam božanstvo u Betisu. To je moje najljepše razdoblje karijere'

12.02.2024.
u 16:53

'Španjolcima fali jedna stvar koja bi se mogla iskoristiti, a ja sam ipak hajdukovac u srcu', priznaje Jarni

Ključne riječi

Komentara 19

KO
KOMPA
17:31 12.02.2024.

Za razliku od "ljudine " Jarnija ja kao navijač Dinama nikada ne bi mogao navijati za strani klub koji igra protiv bilo kojeg Hrvatskog kluba.

HO
horvattoni
17:45 12.02.2024.

ako će se dogoditi da igraju Španjolska i Hrvatska, vjerovatno će navijati za Španjolsku, jer ipak je tamo igrao.... isti kao Hajdukova "legenda" Ivan Bego koji je na tv izjavio da voli kada bilo koji zagrebački klub u evropi izgubi, nije važno od koga, bitno je da izgubi... šta moraš imati u glavi da tako nešto izjaviš..

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
18:47 12.02.2024.

Monstruozna izjava Jarnoga. Grozim se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije