Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČKI EKSCES

Dinamovci poslali provokativnu poruku bivšem vatrenom: 'Budi Hrvat ili budi Robert Jarni'

Zagreb: 16. međunarodni turnir Mladen Ramljak, Hrvatska - Eintracht Frankfurt
Luka Stanzl/PIXSELL
14.02.2024.
u 19:59

Nekadašnji hrvatski reprezentativac je između ostalog dao i opširan intervju za naš list

Kulisa se polako priprema za utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige. U Sevilli će u četvrtak od 21 sat igrati Betis i Dinamo.

Uoči utakmice na stadionu Benito Villamarin izjavu za španjolski portal Relevo, ali i za Večernji list dao je Robert Jarni. Nekadašnji nogometaš Betisa bit će poseban gost Betisa na uzvratnoj utakmici koja će se za tjedan dana igrati na Maksimiru.

"Dinamo ne igra dobro posljednjih tjedana. Ima puno uspona i padova. Smatram da Betis ima puno bolju momčad", rekao je Jarni za Relevo, a pretpostavlja se da je upravo ta poruka naljutila dio navijača Dinama, kao i sekvence njegova razgovora za naš list. U razgovoru za Večernji rekao je da će navijati za Betis:

"Pa nego za koga ću navijati? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu."

Poruku su mu ostavili u Međimurju, gdje je rođen i gdje je igrao prije odlaska u Hajduk.

“Bodi ponos svojeg roda, Međimurec bodi, bodi Hrvat, ili budi robert jarni!", piše na transparentu.

Foto: screenshot Facebook

Ključne riječi

Komentara 10

MI
miliša
20:33 14.02.2024.

Kao navijač Hajduka uistinu ne mogu vjerovati da će netko u europskom srazu navijati protiv hrvatskog kluba. Puna podrška Bruni Petroviću i Dinamu. Jarni srami se!

KR
kruti111
20:20 14.02.2024.

Još jedan iskompleksirani tovar..

KO
KOMPA
21:38 14.02.2024.

Jarni, ti i tebi slični otpužite u svoju jazbinu, a svaki normalan navijač bilo kojeg hrvatskog kluba navijati će za svaki hrvatski klub kad igra sa stranim klubom. Znam da te to smeta ali sa takvima smo se razišli 30.05.1990.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije