Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Dva finala prije finala, Niko Kovač na Zvezdu

18.09.2019.
u 18:30

Najzanimljiviji je, dakako, okršaj Paris Saint-Germaina i Real Madrida na Parku prinčeva. Nećemo u prvom kolu spoznati koliki su stvarni odnosi snaga dva nogometna velikana koja su u znatnom padu jer su i prinčevi i kraljevi osakaćeni ozljedama

Da se Dinamo kojim slučajem nije kvalificirao u Ligu prvaka, i dalje bi oči nogometnih ljubitelja u srijedu navečer bile uperene u nogometne terene jer nam najbolje europsko natjecanje, po običaju, pruža nogometne poslastice.

Najzanimljiviji je, dakako, okršaj Paris Saint-Germaina i Real Madrida na Parku prinčeva. Nećemo u prvom kolu spoznati koliki su stvarni odnosi snaga dva nogometna velikana koja su u znatnom padu jer su i prinčevi i kraljevi osakaćeni ozljedama.

>> Pogledajte Dinamovu presicu uoči dvoboja s Atalantom

U francuskoj metropoli na teren neće istrčati nijedan član ubojitog trojca Neymar-Cavani-Mbappé, pa će Thomas Tuchel od početka u napadu početi sa Sarabijom, Icardijem i Di Mariom. Također, njemački stručnjak neće moći računati ni na svoje sunarodnjake Juliana Draxlera i Tila Kehrera. I Real muku muči s kadrom. Na raspolaganju Zinédine Zidane neće imati Modrića, Ramosa, Isca, Nacha i Asensija, što znači da bi James, Militao i Hazard trebali početi od prve minute.

Drugi sutrašnji okršaj vrijedan finala Lige prvaka jest onaj Atlética i Juventusa na Wanda Metropolitanu. Diego Simeone se s potpuno novim Atléticom, bez Griezmanna, Godina i Rodrija želi revanširati za dramatično ispadanje u osmini finala prošle sezone.

Dok Maurizio Sarri zbog svoje odluke neće moći računati na Mandžukića i Cana, ali i na Costu i Chiellinija zbog ozljeda, Simeone bi trebao imati cijelu momčad na raspolaganju. Upitni su tek Morata i Partey.

Niko Kovač će sa svojim Bayernom ugostiti Crvenu zvezdu. Hrvatski strateg je njemačku javnost i svoje igrače upozorio na oprez jer ipak je riječ o momčadi koja je prošle sezone u LP-u s 2:0 svladala europske prvake.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije