Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U SPLITU

Dva člana Nadzornog odbora Hajduka podnijela ostavku

IVC/PIXSELL
23.01.2021.
u 14:37

"U takvim okolnostima, zbog osjećaja odgovornosti prema cjelokupnom članstvu i ljudima koji su ih izabrali, smatraju da je najprimjerenije izaći iz Nadzornog odbora i nastaviti dalje podržavati klub kao navijači. Mi se zahvaljujemo kolegama na dosadašnjem velikom trudu i doprinosu u radu Nadzornog odbora", stoji između ostalog u priopćenju

Dva člana Nadzornog odbora Hajduka danas su podnijela ostavku na svojim radnim mjestima, objavio je klub na svojoj službenoj web-stranici.

Riječ je o Denisu Alajbegu i Nini Martiniću, a priopćenje splitskog prvoligaša prenosimo u cijelosti.

"Obavještavamo hajdučku javnost da su danas Denis Alajbeg i Nino Martinić podnijeli ostavku na mjesto članova Nadzornog odbora HNK Hajduk Split. S obzirom na različitost pogleda i stavova o strateškim pitanjima, gospodin Alajbeg i gospodin Martinić osjećaju da ne mogu više doprinositi na način kako su to do sada činili.

U takvim okolnostima, zbog osjećaja odgovornosti prema cjelokupnom članstvu i ljudima koji su ih izabrali, smatraju da je najprimjerenije izaći iz Nadzornog odbora i nastaviti dalje podržavati klub kao navijači. Mi se zahvaljujemo kolegama na dosadašnjem velikom trudu i doprinosu u radu Nadzornog odbora.

Nadzorni odbor nastavlja sa svojim radom kao i do sada, s četiri aktualna člana, a zamjenik predsjednika će biti gospodin Sergije Popović", stoji u priopćenju Nadzornog odbora.

Komentara 3

MR
mrzimcrvenekmerove
15:23 23.01.2021.

svi koji su pridonosili na način kao do sada, bolje da odstupe!

RI
ribar110
16:33 23.01.2021.

Kako, zašto? Pa jučer su Šibenik dobili, krenulo ih. Još da je Caktaš pogodio iz penala bilo bi i uvjerljivije.

Avatar Golum
Golum
16:01 23.01.2021.

Jos da je navijace maknuti iz uprave i to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije