Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI BRANIČ

Duje se odmorio! Otkazao reprezentaciji zbog umora, za klub poručuje: Spreman sam

Duje Ćaleta-Car
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
04.07.2019.
u 19:20

Špekuliralo se i da nije išao na prvenstvo zbog već ugovorenog odmora na Maldivima, ali na društvenim mrežama nije se mogao pronaći dokaz pa se tako ne zna je li Duje stvarno bio umoran ili samo nije otkrio javnosti da se nalazi na egzotičnom ljetovanju

Stoper Marseillea Duje Ćaleta-Car ovo je ljeto otkazao nastup za mladu reprezentaciju koja je u Italiji i San Marinu igrala na Europskom prvenstvu za nogometaše do 21 godine. Kao razloge je tada naveo umor te činjenicu da su iz njegova kluba tražili da se odmori za sljedeću sezonu. 

Nikakve službene potvrde iz kluba nije bilo pa su tako ostala nagađanja

Uzevši u obzir da je Šibenčanin za francuskog prvoligaša u netom završenoj sezoni odigrao sveukupno 26 utakmica (ni pola kao neki drugi) ovakva odluka doima se sasvim bizarnom, ali vjerovalo mu se na riječ pa je tako izbornik mini vatrenih Nenad Gračana tada rekao:

– Vjerojatno je klub na to utjecao, ali mislim da je uz želju i motiv igrač mogao biti s nama – kazao je. 

Špekuliralo se i da nije išao na prvenstvo zbog već ugovorenog odmora na Maldivima, ali na društvenim mrežama nije se mogao pronaći dokaz pa se tako ne zna je li Duje stvarno bio umoran ili samo nije otkrio javnosti da se nalazi na egzotičnom ljetovanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready 19/20 @olympiquedemarseille

A post shared by Duje Ćaleta Car (@dujecar_5) on

Fotografije iz Hrvatske objavljivala je njegova djevojka pa se tako vidjelo da je Duje dio vremena proveo u Dubrovniku, a sada se i on obratio putem društvenih mreža gdje je imao poruku za navijače Marseillea za koji je prošle godine odigrao 1545 minuta u francuskom prvenstvu.

Spreman sam – napisao je Ćaleta-Car uz svoju fotografiju u dresu francuskog kluba. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

 

Ključne riječi

Komentara 11

MA
Marsijanac
22:21 04.07.2019.

Jos jedan izdajnik...

DI
dirižabl
19:34 04.07.2019.

Kao da se Radi o Ramosu.....uzeo bi mu putovnicu i noga u dupe

JU
juma
22:27 04.07.2019.

Ti si za reprezentaciju svoe odigrao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije