Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka je jasna

Izbornik Dalić na poseban način kaznio Ćaletu-Cara

Duje Ćaleta-Car i Zlatko Dalić
Foto: Igor Kralj/PIXSEL
1/4
12.06.2019.
u 09:09

Probleme rješavam na svoj način, bez medija, konferencija, stresa i panike - rekao je izbornik uoči posljednje reprezentativne akcije

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car poručio je putem službene stranice HNS-a kako ovog ljeta ne može igrati za mlade vatrene na EP-u igrača do 21 godine u Italiji i San Marinu koje počinje u nedjelju.

- Tako je odlučio klub. Pripreme za novu sezonu počinju već 1. srpnja, a novi trener želi da sam od početka prisutan i da prije toga imam kvalitetan odmor. Imao sam neopisivu čast lani biti dio 'srebrne generacije' i to će mi uvijek biti jedan od vrhunaca karijere - rekao je branič Marseillea koji je za klub igrao u 20 utakmica i sakupio 1545 minuta u francuskom prvenstvu.

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao nakon utakmice protiv Tunisa

Izbornik reprezentacije U-21 Nenad Gračan otkrio je kako se Duje žalio na umor.

- Duje mi je rekao da je umoran, da Marseille želi da ne ide na Euro. Ne znam može li klub zabraniti igraču da igra za reprezentaciju. Što sam trebao napraviti? - rekao je Gračan.

A Duje Ćaleta-Car bio je na popisu igrača za utakmice s Walesom i Tunisom. Izbornik Zlatko Dalić je uoči posljednje reprezentativne akcije izjavio:

- Probleme rješavam na svoj način, bez medija, konferencija, stresa i panike.

>> Pogledajte galeriju: Prava navijačica! Predsjednica navijala u Modrićevom dresu

Duje Ćaleta-Car i Zlatko Dalić
1/13

Dalić je računao kako će se Ćaleta-Car nakon utakmice s Tunisom priključiti pripremama mlade reprezentacije, ali od to se neće dogoditi.

Izbornik je uoči dvoboja u Varaždinu izjavio kako će priliku dobiti igrači koji nisu igrali u Osijeku protiv Walesa, to je i učinio, ali djelomično.

 

Na popisu reprezentativaca bilo je 23 igrača, a samo je jedan ostao bez minute u dvije utakmice, izuzmemo li vratar Lovru Kalinića koji ima svoje mjesto u A vrsti. Znate tko? Duje Ćaleta-Car.

- Zašto nije igrao? Pa bilo je šest izmjena - rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Poruka je bila jasna.

Komentara 13

DU
Deleted user
09:59 12.06.2019.

Odigrao dvadeset utakmica i umoran?ha ha ha od čega?

Avatar tituš
tituš
09:36 12.06.2019.

niti na prošireni popis ne smije doći ..

LI
liliZG
12:15 12.06.2019.

u zadnje vrijeme , svi mladi su strašno i konstantno umorni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije