Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA - GALATASARAY

Drogba: Chelsea je deset puta bolji od nas, ali...

Didier Drogba
Foto: Reuters (Ilustracija)
18.03.2014.
u 08:25

– Svi znamo da je Didier sjajan igrač, lijepo je sjetiti se koliko smo se puta zajedno radovali golovima, pobjedama i trofejima! Međutim, sad smo na suprotnim stranama i nadam se da ćemo ga zaustaviti – kaže veznjak Chelseaja Frank Lampard.

Nakon istanbulskih 1:1, Chelsea je veliki favorit uoči uzvrata osmine finala Lige prvaka na Stamford Bridgeu protiv Galatasaraya. Od toga ne bježi ni trener turske momčadi Roberto Mancini.

– Chelsea ima 80 posto šansi za prolaz. To je jednostavno realnost, međutim mi ne dolazimo u London s bijelom zastavom. Pokušat ćemo iznenaditi iako će to biti vrlo teško. Ne smijemo srljati, moramo biti strpljivi i čekati svoju priliku – kaže Mancini koji najviše očekuje od Didiera Drogbe, nekadašnjeg napadača Chelseaja.

– Svi znamo da je Didier sjajan igrač, lijepo je sjetiti se koliko smo se puta zajedno radovali golovima, pobjedama i trofejima! Međutim, sad smo na suprotnim stranama i nadam se da ćemo ga zaustaviti – kaže veznjak Chelseaja Frank Lampard.

Spomenimo da je Drogba za Chelsea odigrao 342 utakmice i zabio je čak 157 golova. U razdoblju od 2004. do 2012. godine sa Chelseajem je tri puta bio prvak Engleske, jednom je osvojio Ligu prvaka te četiri FA kupa i dva Liga kupa.

– Je li Chelsea bolji od Galatasaraya? Jest, deset je puta bolji! Ali i Juventus je bolji pa smo ga izbacili! Imamo li jedan posto šanse za prolaz, treba u to vjerovati i zgrabiti pruženu priliku – rekao je Drogba.

>> Bayern izbacio Arsenal i prošao u četvrtfinale, Atletico potopio Milan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije