Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET S BISERKOM

Đoković u Zadru o hrvatskoj legendi: Osjećam njegovo prisustvo

Adria Tour - Biserka Petrović i Novak Đoković
Foto: Danijel Lijović
1/12
19.06.2020.
u 17:39

Na dugoočekivanom susretu razmijenili su poklone i nekoliko riječi, a Đoković je rekao nekoliko riječi o Draženu

Draženova majka Biserka Petrović i Novak Đoković napokon su se upoznali u Zadru. Majka slavnog hrvatskog košarkaša i prvi tenisač svijeta susreli su se nakon konferenciji za medije Adria Toura.

Na dugoočekivanom susretu razmijenili su poklone i nekoliko riječi, a Đoković je rekao nekoliko riječi o Draženu.

- Jako emotivan trenutak i veoma sam dirnut što se došli te nam ukazali veliko zadovoljstvo i čast. Hvala vam na lijepim poklonima koje ću držati na posebnom mjestu u svom domu, a nadam se da će vama i reket dobro poslužiti. Što reći o Draženu, on je ikona sporta u regiji, onaj koji je obilježio ne samo košarku već i sport - rekao je prvi tenisač svijeta Novak Đoković i nastavio:

- Čovjek kojem su se svi divili, cijela Amerika, ostavio je dubok trag u srcima svih ljudi ovdje i širom svijeta. Imao sam priliku da slušam nekoliko vaših intervjua i Ace, a najviše je na mene ostavio utjecaj dokumentarac "Jednom braća" u kojem sam još bolje upoznao cijelu priču i kako se sve dogodilo. Čast mi je što stojim uz vas, nikad nisam mogao stajati uz Dražena, ali osjećam da je njegovo prisustvo ovdje s vama.

Komentara 7

Avatar Mali_Radojica_
Mali_Radojica_
18:13 19.06.2020.

Once brothers. Patetičan film, u američkom stilu. Ali, potkrada se tu jedan interesantan sociološki fenomen : godine 1989, cela sala na EP u Zagrebu skandira : Jugoslavija, Jugoslavija! Samo godinu dana kasnije, isti ti gledaoci su 95% za nezavisnu HR. A mali Đokica je i sam patetičan, postao preko noći Biserkin friend, obožavalac Dražena (Jovanovog, prekrstili ga u Joke) Petrovića i veliki hrvatol.jubac. Bolje bi mu bilo da čita srpske narodne pesme, pune korisnih pouka : "Latini su stare v.aralice, ujaka će našeg pogubiti" (Ženidba Dušanova).

LE
LEGENDA
18:07 19.06.2020.

jeste dosadili sa tim tipom

Avatar KALIMERO
KALIMERO
18:22 19.06.2020.

Koje adria prenamaganje. Ne pišete o tome da su prije dolaska u Zadar iz Beograda dotični nakon teniskog turnira boravili po noćnim klubovima zabavljajući se ne vodeći pri tome brigu o koronu. Ujedno su na tribinama gledatelji bili nagurani jedann do drugog kao da u Srbiji korone uopće nema. Sve to uz blagoslov organizatora Novaka i Ivaniševića. Sada neka zarazi sve naše zaljubljenike pa će valjda doći pameti, a ne padati na nekakva Adria bratstva i jedinstva. Iza Zadra odlaze u Sarajevo, pa B. Luku dok su Crnogorci odbili da se kod njih igra turnir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije