Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE BITI DALJE?

Drama u klubu kulminirala potezom predsjednika kakav se ne pamti

Sporting CP
Foto: Reuters/Pixsell
06.04.2018.
u 22:50

- Ovi razmaženi klinci su otišli predaleko, nemam više strpljenja za one koji smatraju da su iznad kluba i iznad kritika. Glupani - napisao je Bruno de Carvalho

Prava drama se odvijala u petak u Sportingu, dan nakon poraza 2:0 od Atletico Madrida na Wandi Metropolitano u četvrtfinalu Europske lige, piše Goal.

Snažne kritike igračima na Facebooku je uputio predsjednik kluba Bruno de Carvalho, a portugalski mediji su u petak prijepodne izvijestili da igrači odbili trenirati sve dok predsjednik ne stane pred njih i objasni im što je svojom porukom želio reći. Navodno ih je podržao i trener Jorge Jesus, a klub nije demantirao ove informacije.

Međutim, predsjednik se nije pojavio pred njima pa su igrači sami odlučili istupiti. Prvi je to napravio golman i veteran momčadi Rui Patricio.

- Znojimo se, borimo se i uvijek s ponosom nosimo dres Sportinga. Nismo savršeni i ne vjerujemo u savršene igrače jer uvijek želimo biti još bolji. Ne postoje savršene momčadi ni savršeni igrači, ali kada stvari ne idu onako kako želimo, znamo preuzeti odgovornost. I kada gubimo i kada pobjeđujemo, mi smo momčad. Mi smo profesionalci, ali i ljudska bića. Nama su integritet i posvećenost sveti.

Zbog toga se, u ime čitave momčadi, moramo osvrnuti na stup našeg predsjednika nakon jučerašnje utakmice u kojoj smo ostvarili rezultat koji nismo željeli. U ovom trenutku je izostala podrška čovjeka koji bi trebao biti naš vođa, krivnju je javno svalio na igrače u trenutku kada se trebamo držati zajedno. Sve stvari se rješavaju unutar grupe - stoji između ostalog u poruci portugalskog vratara.

Uskoro su mu se priključili i brojni drugi suigrači, a među njima i bivši igrač Rijeke Stefan Ristovski koji je poruku podijelio na svom Instagramu.

Predsjednik se nakon toga ekspresno oglasio i poručio da su svi koji su podijelili spornu poruku - suspendirani! Napravilo je to 19 igrača, redom prvotimaca: Rui Patricio, William Carvalho, Coates, Coentrao, Gelson, Piccini, Acuña, Battaglia, Bryan Ruiz, Bruno Fernandes, Montero, Ristovski, Wendel, Rúben Ribeiro, Doumbia, Bruno César, Podence, Palhinha i Leao.

- Ovi razmaženi klinci su otišli predaleko, nemam više strpljenja za one koji smatraju da su iznad kluba i iznad kritika. Glupani! Svi igrači koji su podijelili poruku su odmah suspendirani. Dosta mi je razmažene djece koja ne poštuju nikoga, ne poštuju ništa - poručio je predsjednik portugalskog velikana novom porukom na svom zatvorenom Facebook profilu.

Sporting već u nedjelju u prvenstvu igra s Pacosom de Ferreirom, a u četvrtak ih čeka uzvrat u Europskoj ligi protiv Atletico Madrida. Tko će igrati? Vjerojatno je to prvo što se pitaju i navijači Sportinga.

Komentara 1

BO
bozzika
23:47 06.04.2018.

a gle,da su oni dali sve od sebe ja osobno nevjerujem,jer nevjerujem da igrači daju sve iz razloga što igraju za plaću,i baš zato mislim da neizgaraju za klub,možda neki,primjer su c.ronaldo,koji nestaje sve od sebe za klub ali daje radi samoga sebe i uvijek izgara da bi što bolje sebe prikazao a tu je i naš Luka Modrić koji sigurno uvijek daje sve od sebe kod njega je čisti dokaz kad igra za repku,vrlo često bude jedini koji se ubija i kod kojeg se jedino vidi da se borili i nešto pokušava,ali to su pojedinci,dok ostali dođu izgube i bez ikakvih problema se smiju,grle i tapšaju po ramenu sa suparničkim igračima i baš im se po ponašanju i facama vidi da ih Ivo boli što su upravo izgubili,i ako tako predsjednik kluba to vidi onda mu nije ništa za zamjeriti,a igrači ako hoće da dokažu suprotno neka igraju bez naknada tolikih za klub,neka prime prosječnu plaću svakog građana godinu dana,pa da vidimo onda ko je a ko nije u pravu!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije