Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE BITI DALJE?
Povratak na članak

Drama u klubu kulminirala potezom predsjednika kakav se ne pamti

- Ovi razmaženi klinci su otišli predaleko, nemam više strpljenja za one koji smatraju da su iznad kluba i iznad kritika. Glupani - napisao je Bruno de Carvalho

Komentari 1

BO
bozzika
23:47 06.04.2018.

a gle,da su oni dali sve od sebe ja osobno nevjerujem,jer nevjerujem da igrači daju sve iz razloga što igraju za plaću,i baš zato mislim da neizgaraju za klub,možda neki,primjer su c.ronaldo,koji nestaje sve od sebe za klub ali daje radi samoga sebe i uvijek izgara da bi što bolje sebe prikazao a tu je i naš Luka Modrić koji sigurno uvijek daje sve od sebe kod njega je čisti dokaz kad igra za repku,vrlo često bude jedini koji se ubija i kod kojeg se jedino vidi da se borili i nešto pokušava,ali to su pojedinci,dok ostali dođu izgube i bez ikakvih problema se smiju,grle i tapšaju po ramenu sa suparničkim igračima i baš im se po ponašanju i facama vidi da ih Ivo boli što su upravo izgubili,i ako tako predsjednik kluba to vidi onda mu nije ništa za zamjeriti,a igrači ako hoće da dokažu suprotno neka igraju bez naknada tolikih za klub,neka prime prosječnu plaću svakog građana godinu dana,pa da vidimo onda ko je a ko nije u pravu!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.