Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvajač Lige prvaka

Došao kao veliko pojačanje, a nikada nije ni zaigrao! PPD raskinuo ugovor s igračem

Koeln: Vardar Skopje prvak Europe, Luka Cindri?
EXPA/EXPA
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.09.2022.
u 14:02

Borozan je osvojio Ligu prvaka s Vardarom 2017. godine. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 28 utakmica i postigao čak 93 pogotka.

Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb raskinula je ugovor s rukometašem Vukom Borozanom, priopćio je hrvatski prvak, dodavši da je raskid ugovora stupio na snagu u utorak, 6. rujna.

- Do raskida ugovora došlo je iz razloga što igrač nije bio u mogućnosti ispuniti svoje ugovorne obveze, odnosno što se nije bio u mogućnosti adekvatno spremiti za novu sezonu u vremenu trajanja sezonskih priprema - navodi se u priopćenju.

Crnogorski rukometaš, jedan od najboljih lijevih vanjskih u Europi, trebao je biti veliko pojačanje za klub. Najavljivan je kao veliki igrač kakvog Zagreb nije imao još od vremena Ivana Balića. Borozan je osvojio Ligu prvaka s Vardarom 2017. godine. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 28 utakmica i postigao čak 93 pogotka.

Komentara 1

BE
Berri
14:14 06.09.2022.

Događa se. Loš izbor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije