Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce
Povratak na članak

Donosimo zašto je Nenad Bjelica isključen protiv Osijeka, grozno je što je sucu izgovorio

Sudac Mario Zebec unio je u zapisnik što mu je izgovorio Dinamov strateg

Komentari 67

FR
freeshooter
20:02 16.02.2020.

Kao strastveni Dinamovac, došlo je vrijeme za komentar, neću o suđenju jer ovaj Dinamo mora pobjeđivati i u ovakvim okolnostima suđenja, ono što brine je to što već duže igramo igru bez igre, te je bilo pitanje vremena i naplate istog pristupa, umjesto prepoznatljive igre brzih i kratkih paseva, sa puno kretanja i agresivnosti, imamo statičnu igru, uglavnom sa veznim igračima od kojih su sva tri zadnja, defanzivna vezna, time i novog pristupa, i posljedično statične igre, sa bezbroj dugih lopti, i to uglavnom proigravanja stopera, Theophila i Perića, odnosno time i bezbroj lopti bačenih u bunar, bez prisutne kreativnosti. Uz ovakav pristup i ovakvu igru, te očitu nezainteresiranost pojedinaca, a sve polazi od prvenstveno same nezainteresiranosti Bjelice, ušli smo samo u slijed događaja, Rijeka, jedva Gorica, da bi Osijek u potpunosti pokazao prazninu igre i sadašnjeg stanja ekipe, a jedini fantasista, kreativac koji bi to mogao povezati provodi 90 minuta na zagrijavanju, igrač kojeg Bjelica nije volio!!! Vrijeme je za resetiranje stanja, prvo bi netko morao porazgovarati sa Bjelicom, od njega sve polazi, ako on ne ulaže energiju u ekipu, onda to ovako izgleda, neprepoznatljivo, a lako to postane trajno stanje, pa na kraju sve dovede do potresa i razlaza, nepotrebno, ali sada netko mora reći i viknuti, dosta, ajmooo!!! Dakle, nije problem izgubiti utakmicu, pa i taj kup, problem bi bio da ovakvo stanje potraje, hitno buđenje, moramo pokazati da smo sazrijeli u veliki klub.

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
20:09 16.02.2020.

Bjelica , ova igra je pokazala da ti nemaš zamjenu za Olma, imaš nekoliko igraća koji mogu trčati na 100 metara sa preponama ili bez njih ali nemaš kreativca, nemaš španera .tivca, nemaš španera .

VL
BL
bluesclues
22:25 16.02.2020.

kad covjek vidi kakav se penal jucer sudio hajduku, kako se kod faula nad petkovicem var nije niti oglasio, kako je rijeci danas ponisten cisti gol, onda je jasno da je var slozen da pogoduje samo jednom klubu - nije za cudit da je bjelica danas puko, dilaver je iskljucen bez veze, penal nad petkovicem nije sudjen, zebec je ocito imao zadatak i to je i obavio - medjutim dinamo mora igrat bolje i ne vadit se na sudjenje, a bjelica se mora bolje kontrolirat jer ce ga sad sva novinarska zgadija razapet i izivljavat se a njemu, a onu seljacinu tudora koji vice i psuje golmana protivnicke momcadi jer ide na skok niti ne spomenu...

VL
VE
vecernji55
20:41 16.02.2020.

Nikada se ne treba vaditi na sudca. Zabiješ 3 gola pa nema tog sudca koji te može zaj. Treba uhvatiti pravi ritam nakon priprema. Bit će to sve u redu. Čemu panika?

VL
ST
stefj
21:46 16.02.2020.

I opet jako loš Dinamo. Loša priprema utakmice, loš odabir igrača, igra s 3 zadnja vezna itd. Opet greška Bjelice... Pitanje je da li igraju neki igrači zato jer ih se mora prodati, ili zato jer ih je Bjelica doveo pa ih treba opravdati. Ili i jedno i drugo... Dinamo ima dovoljno veliku prednost, tako da se može eksperimentirati, no zar ne bi bilo zgodno složiti ekipu za slijedeću sezonu? Vidjeti za koju poziciju treba netko novi, bolji ili se može pokriti iz vlastite škole?... A što se tiče VAR-a Dinamo tu ima temelja za ljutnju. Nema isti tretman kao ostali, dvojbene situacije koje bi mogle biti DInamu u korist niti ne dođu do VAR-a. Nije to samo na ovoj utakmici...

VL
AN
Antonio1952
20:33 16.02.2020.

Dinamo jako los kao i ovaj sudac, a utakmica neglediva, nista nisam vidio osim trke i borbe. Nisu u stanju dva puta dodati loptu da ne pricam kako nitko nije u stanju proci dva igraca s loptom. Dinamo je vec duze vremena van forme, nedaj boze da o ovim igracima ovisi repka. Jedini Livakovic zadovoljava.

VL
DU
Deleted user
19:35 16.02.2020.

Sta se tice onog sta mu je Bjelica reka, mogu samo reci da mu nije reka nista sta nije zasluzija, dapace triba ga je jos gore izashrat

VL
DO
domxerex
23:13 16.02.2020.

Ako Osijek protiv 8 igrača nije mogao više od 1:0 onda je u velikim problemima. A ako dinamovci zaista toliko potežu tuđe dresove onda su nadrapali u EU. Nisam gledao utakmicu i suđenje ali VAR je samo još jedna obmana koja može biti tumačena kako nekome treba.

VL
RE
rene
21:30 16.02.2020.

sve nekako mogu shvatiti...i poništeni penal, i žute kartone, ali igrači osijeka su onda trbali dobiti barem još 5 kartona zbog prigovora i 5 zbog faulova .. što se tiče igre, OK nema Olma, ali jbg imaš majera koji tii je zadnji put povezao redove a ti uporno držiš Gojaka u igri, u ovoj je utakmici bio uvjerljivo najgori i trebalo ga je promijeniti na poluvremenu

VL
DE
derin
21:30 16.02.2020.

Olmo je bio ta igračina koji je držao dinamovu cijelu ofenzivu i činio ih boljima. Gdje su sad Oršić, Petković, Gojak? Dinamo ni na jesen nije briljirao doma, ali izvuklo bi se 1:0 i išlo dalje. A lako meni za Dinamo, kupiti će na ljeto novog Soudanija i Juniora Fernardesa i gotovo. Konkurencija mu je slaba, Hajduk napravi dva koraka naprijed pa četiri nazad s lošim trenerima, krivim transferima, navijačima, Osijek još nema ozbiljnu struku, a Rijeka nema više financijsku moć moć kao prije.

VL
DU
Deleted user
19:59 16.02.2020.

Čudan čovjek. Sve više pokazuje svoje pravo lice. Ne kaže stara narodna uzalud:" U zlu se ne ponizi, u dobru se ne uzvisi". Izgleda čovjek svjestan da neće još dugo u Dinamu, pa proradile frustracije. Iz tekme u tekmu sve više...

VL
BO
bozidar90
06:31 17.02.2020.

Ovo je samo poraz koji ništa ne znači ali se sada vidi zbog koji radni mjesta u ekipi izgubili velike milinone u Europi. Struka mora znati što može Stojanović Ademi Dilaver Gojak i na kojem radnom mjestu. Osijek je ekipa sa velikim čovjekom i trenerom. Igrali su nogomet sa Bjelicom a ima puno koji su zaslužni za ovakav Osijek.

VL
MA
magnum2013
19:50 16.02.2020.

Gledali smo Osijek. Gledali smo Goricu. Što po vama zasluzuju suci? Glavni su problem, kao i pravi suci. Pored VARa zadržali su đonovske obraze i VARaju dalje.

VL
Avatar markoii123
markoii123
09:16 17.02.2020.

Od velikog gospodina Bjelica je postao blijeda kopija svog gazde u bijegu.

VL
Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
19:55 16.02.2020.

Izgleda da se terorizam ipak isplati... pogotovo ako se ne kaznjava. Godine terora i prebijanja sudaca i nogometnih djelatnika stvorile su atmosferu straha, i suce donekle treba i razumjeti. Ali onda se namece pitanje... ako terorizam polucuje rezultate, kamo onda ide hrvatski nogomet? Da li Hrvatskoj i HNL-u treba prvak koji u europskom natjecanju ispada od prvaka Malte?!

VL
DU
Deleted user
16:36 17.02.2020.

ljudi, smirite se, Dinamo igra sa pola gasa... a Bjelica, dobro je da si se ispričao jer ovakvo ponašanje i psovanje najviše tebi samom škode a Dinamo stavljaju u negativan kontekst.A neki to samo čekaju...

VL
WR
Wraith666
01:37 17.02.2020.

A proslo kolo kad je tudor izvrijeđao golmana onda iste stavili izvjestaj sa utakmice? A jeste prozirni!!!

VL
OL
Oldmarinero
00:37 17.02.2020.

Dinamo ovu prevaru od trenera plaća milijun eura godišnje. Od njega je jedino gori i primitivniji Tudor, ali on je bar jeftiniji.

VL
MA
marn
00:24 17.02.2020.

Moze Dinamo što hoće,jaka li mu je konkurencija

VL
Avatar white socks
white socks
23:48 16.02.2020.

Javna tajna je da su suci u strahu od Torcide i moraju se "dokazati" ako ne žele batine.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.