Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idu joj kvalifikacije

Donna Vekić se nakon Madrida kvalificirala i za Rim

Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.05.2017.
u 00:15

U završnom krugu je sa 6:3, 6:3 pobijedila Japanku Nao Hibino.

Nakon što je prošli tjedan prošla kvalifikacije Madrida, Donna Vekić je ovaj tjedan bila uspješna i u kvalifikacijama za turnir u Rimu. U završnom krugu je sa 6:3, 6:3 pobijedila Japanku Nao Hibino, 80. tenisačicu svijeta, koja ju je svladala 2015. u finalu u Taškentu.

Donna ovaj tjedan lošije stoji, na 82. je mjestu WTA ljestvice, no pobjedama u Rimu već je osigurala napredak od sedam mjesta i dolazak na 75. poziciju. A to i nije tako daleko od njezina najboljeg plasmana – 62. mjesta.

Još važnije je da je Donna u poretku igračica do 21 godine već sedma (Ana Konjuh je treća).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije