Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA OD Bertens

Donna Vekić bez glavnog turnira u Miamiju

Donna Vekić
Foto: Press Association/Pixsell
22.03.2016.
u 23:40

Najbolje rangirana hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni (WTA - 73.) ostala je tako jedina Hrvatica u glavnom ždrijebu, a u 1. kolu igrat će protiv Francuskinje Caroline Garcije (WTA - 48.).

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije se uspjela plasirati u glavni turnir Miamija nakon što je u 2. kolu kvalifikacija poražena od Nizozemke Kiki Bertens s 3:6, 5:7. 

Kiki Bertens,  108. na WTA listi, pokazala se prejakom i za Anom Konjuh, koju je izbacila u 1. kolu, a potom i za Osječanku u završnom kolu kvalifikacija. Vekić je nakon gubitka prvog seta u drugom vodila s 5:3, a potom izgubila četiri gema zaredom. 

Najbolje rangirana hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni (WTA - 73.)  ostala je tako jedina Hrvatica u glavnom ždrijebu, a u 1. kolu  igrat će protiv Francuskinje Caroline Garcije (WTA - 48.).

Lučić-Baroni je odigrala dva meča protiv Francuskinje, oba prošle godine, i oba izgubila. Na zemlji u Madridu bilo je 6:4, 6:4 za Garciju, dok je na tvrdoj podlozi u Acapulcu hrvatska tenisačica predala meč pri vodstvu Francuskinje 6:2, 2:1.

>> Evo dokaza da Marija Šarapova nije govorila istinu o uzimanju dopinga

Komentara 2

HH
helgin@hogar
07:52 23.03.2016.

koja hrvatica baroni?? igra li ta u fed kupu? zasto ju uopce spominjete

KR
kruti
09:37 23.03.2016.

manje vavrinke,više tenisa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije