Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKI MEDIJI

Dominik Livaković odlazi u Ligu petice? 'Fenerbahče napušta Tursku i traži selidbu u zapadnu Europu'

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči odlaska u Egipat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
25.03.2024.
u 09:31

Prema više izvora iz turskih medija, Livaković je nakon incidenta ozbiljno razmišljao o tome da napusti Tursku, a navodno da opcija i dalje postoji.

Još uvijek se ne smiruju strasti poslije kaosa po završetku utakmice Trabzonspora i Fenerbahčea (2:3). Neredi na travnjaku zgrozili su svjetsku i tursku javnost, a najgore je prošao naš reprezentativni vratar Dominik Livaković kojeg je netko s tribina pogodio nepoznatim predmetom, a onda ga je huligan s leđa udario šakom u glavu. Livaković je bježao prema tunelu kako bi se spasio, a onda je mučki udaren u glavu. 

GALERIJA Pozadina Livakovićeve drame: 'Drhtao je i želio napustiti Fener'

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči odlaska u Egipat
1/5

Prema više izvora iz turskih medija, Livaković je nakon incidenta ozbiljno razmišljao o tome da napusti Tursku, a navodno da opcija i dalje postoji. Prema insajderskim informacijama, preplašeni Livaković je u svlačionici stadiona u Trabzonu rekao: 'Završio sam s Turskom. Ne mogu više biti ovdje, želim otići.' To je šokiralo njegove suigrače, ali su ga trener Ismail Kartal i ostali članovi stožera smirili i nagovorili da se smiri i promijeni odluku. 

VEZANI ČLANCI:

Sada su stigle nove informacije, Turci pišu da su se u kaosu drugi igrači Fenerbahčea morali tući s huliganima kako bi se spasili, a istanbulski velikan traži ligu u koju bi se preselio.

- Belgijska, nizozemska, španjolska, francuska i talijanska su lige koje razmatraju - pišu turski portali, dakle Fener razmatra o odlasku u zapadnu Europu. 

Komentara 3

BE
bendzola
10:13 25.03.2024.

Neka idu, zajedo sa Hajdukom...

BL
blekpanther
21:12 25.03.2024.

To je vrlo lako izvesti baš kao o Milanovićeva kanditura za predsjednika vlade pustiš u javnost a onda razmišljaš jeli izvodljivo!

NE
Nemanadimak
10:37 25.03.2024.

Mogli bi u Rumunjsku ili Bugarsku ligu ili Grcku ali to je isto kao i turci sve huligani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije