Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONIJELI DETALJE

Turci otkrili pozadinu Livakovićeve drame: 'Hrvat je drhtao i želio otići. Morao je zvati roditelje'

Hrvatska reprezentacija stigla u Kairo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
23.03.2024.
u 21:45

Scene su bile zaista nemile i nogometaši Fenerbahčea su spašavali vlastitu glavu. Turski medij Fanatik donosi pozadinu cijele priče i navodi da je Livaković nakon drame htio napustiti Tursku jer mu je bilo dosta svega.

Turski huligani su uletjeli na travnjak nakon utakmice Trabzonspora i Fenerbahčea (2:3), tukli se međusobno pa su se onda sukobili s nogometašima gostiju. Ružni potezi s travnjaka u Trabzonu obišli su cijeli svijet i šokirali Tursku, a tijekom incidenta naš reprezentativni vratar Dominik Livaković je prvo dobio kovanicom u glavu, zatim je dobio šakom u glavu od jednog huligana koji je utrčao na travnjak dok je Livi bježao prema svlačionici kako bi se spasio.

GALERIJA 'Uplašeni Livaković želio je napustiti Fenerbahce'

Hrvatska reprezentacija stigla u Kairo
1/5

Scene su bile zaista ružne i to ne pripada sportskim borilištma, nogometaši Fenerbahčea su spašavali vlastitu glavu od pomahnitalih huligana iz Trabzona. Turski medij Fanatik donio je pozadinu cijele priče i navodi da je Livaković nakon drame htio napustiti Tursku jer mu je bilo dosta svega. 

Turci pišu da je Dominik Livaković po odlasku u svlačionicu bio vrlo uznemiren i da je htio napustiti istanbulskog velikana.

- Turska je za mene gotova priča, ne mogu više ostati ovdje, želim otići - Turci navode da su bile Livakovićeve riječi poslije kojih je nazvao roditelje.

VEZANI ČLANCI:

- Drhtao je od straha dok su ga trener Ismail Kartal i njegovi asistenti smirivali - piše Fanatik.

Livaković je prema informacijama Turaka nazvao obitelj i nakon razgovora se smirio te odustao od odluke da napusti Fenerbahče. Međutim, isti medij navodi i da postoji mogućnost da se Livaković neće htjeti vratiti s okupljanja hrvatske reprezentacije koja nastupa na pripremnom turniru u Egiptu.

Komentara 8

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:34 24.03.2024.

Kada mu klub ne može garantirati da će preživjeti i ostati zdrav sezonu dvije onda bolje malo razgledati uokolo i otići negdje drugo.

Avatar barba_arba
barba_arba
08:37 24.03.2024.

Nisu ni svi Dalmatinci ka Igor Štimac ili Marko Livaja

ZV
zvonimirr
10:15 24.03.2024.

Što god uradi - ima pravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije