Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU TURCI

'Uplašeni Livaković hitno je uzeo mobitel u ruke i pozivima spriječio nezapamćeni skandal u Turskoj'

Trening Hrvatske nogometne reprezentacije u Kairu uoči međunarodnog ACUD Cupa
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
23.03.2024.
u 16:22

Jedinica vatrenih stigla  je u Fenerbahče stigao prošlog ljeta iz zagrebačkog Dinama za cifru od 6.65 milijuna eura. Potpisao je petogodišnji ugovor s istanbulskim velikanom.

Hrvatski reprezentativni golman Dominik Livaković bio je spreman napustiti Fenerbahče nakon što je fizički napadnut od strane navijača Trabzonspora, javili su turski mediji. Ipak, odluku je povukao nakon nekoliko telefonskih poziva i razgovora s obitelji i menadžerima. 'Turska je za mene gotova priča. Ne želim više ostati ovdje. Odlazim!' navodno je poručio vodstvu i stručnom stožeru Fenerbahčea Dominik Livaković nakon što su ga brutalno napali navijači Trabzonspora. Podsjetimo, prvo je pogođen kovanicom, a onda ga je jedan huligan s leđa udario šakom u glavu. 

GALERIJA Turci: Livaković je želio napustiti Fenerbahče nakon skandala

Trening Hrvatske nogometne reprezentacije u Kairu uoči međunarodnog ACUD Cupa
1/5

Satima su trajala uvjeravanja predsjednika Alija Koca i trenera Ismaila Kartala da takvu odluku ne donosi 'vruće glave'. Bili su u pravu jer je 29-godišnji čuvar mreže promijenio odluku nakon nekoliko telefonskih poziva čime je spriječio veliki skandal koji je bio na pomolu u turskom nogometu.

- Livaković se nakon razgovora s obitelji smirio. Zvao ih je iz svlačionice, a potom je razgovarao s menadžerima i odustao od odluke da napusti Fenerbahče - pišu turski mediji.

U Feneru su se bojali da se Livaković uopće neće vratiti s okupljanja hrvatske reprezentacije. Taj strah i dalje postoji iako je povukao odluku. Kad bi se to dogodilo, bio bi to veliki skandal i velika mrlja na turskom nogometu.

VEZANI ČLANCI:

- Čelnici Fenerbahçea bili su jako zabrinuti da se Livaković neće vratiti u Istanbul nakon odlaska na okupljanje hrvatske reprezentacije. Određeni strah ipak postoji i dalje - tvrde Turci. 

Inače, jedinica vatrenih stigla  je u Fenerbahče stigao prošlog ljeta iz zagrebačkog Dinama za cifru od 6.65 milijuna eura. Potpisao je petogodišnji ugovor s istanbulskim velikanom.

Komentara 2

BS
Blue_shirt
18:30 23.03.2024.

Livi bi trebao iskorisiti sigurno postpji klauzula o raskidu u slucaju da ga klub nije zastitio od napada i to dva napada u 15tak minuta. Jednostavno nema uvjete za rad i raskid uhovora na stetu kluba ! I pnda kao slobodan golman se dogovori negdje za vrhunsku placu jer nema odstete...

KU
Kujttim
17:46 23.03.2024.

Livaković je potpuno nebitan lik. Sukobi između navijača Fernebahčea i Glatasaraja duboko su plemenski ukorijenjeni. Otprilike kao i sukobi između Velića i Hudorovića, romskih obitelji s Korduna koji se 75 godina međusobno ubijaju. Nemojmo se lagati, Livaković je vrhunski vratar,ar, ali marginalac u Turskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije