Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU TURCI
Povratak na članak

'Uplašeni Livaković hitno je uzeo mobitel u ruke i pozivima spriječio nezapamćeni skandal u Turskoj'

Jedinica vatrenih stigla  je u Fenerbahče stigao prošlog ljeta iz zagrebačkog Dinama za cifru od 6.65 milijuna eura. Potpisao je petogodišnji ugovor s istanbulskim velikanom.

Komentari 2

BS
Blue_shirt
18:30 23.03.2024.

Livi bi trebao iskorisiti sigurno postpji klauzula o raskidu u slucaju da ga klub nije zastitio od napada i to dva napada u 15tak minuta. Jednostavno nema uvjete za rad i raskid uhovora na stetu kluba ! I pnda kao slobodan golman se dogovori negdje za vrhunsku placu jer nema odstete...

VL
KU
Kujttim
17:46 23.03.2024.

Livaković je potpuno nebitan lik. Sukobi između navijača Fernebahčea i Glatasaraja duboko su plemenski ukorijenjeni. Otprilike kao i sukobi između Velića i Hudorovića, romskih obitelji s Korduna koji se 75 godina međusobno ubijaju. Nemojmo se lagati, Livaković je vrhunski vratar,ar, ali marginalac u Turskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.