Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov veznjak

Pavičiću pukla metatarzalna kost, pauzirat će dva mjeseca

Domagoj Pavičić
Miranda Cikotic/PIXSELL
14.06.2015.
u 22:40

Nakon sutrašnje operacije slijedi mu stanka od oko dva mjeseca.

Mladi Dinamov vezni igrač Domagoj Pavičić doista nema sreće. Nakon što je bio ozlijeđen zimus, sada se ponovno ozlijedio na pripremama plavih. Pukla mu je metatarzalna kost, riječ je o vrlo neugodnoj ozljedi stopala. Nakon sutrašnje operacije slijedi mu stanka od oko dva mjeseca.

Dinamovac El Arbi Hilal Soudani nije na pripremama jer igra za reprezentaciju Alžira. Postigao je dva pogotka u pobjedi 4:0 protiv Sejšela u kvalifikacijskoj utakmici za Afrički kup nacija 2017. Soudani je prvo bio strijelac u 34. minuti kada je glavom svladao suparničkog vratara, a zatim i u 47. minuti kada je nakon lijepe akcije s nekoliko metara poslao loptu u mrežu.

>> Mamićevi planovi: Liga prvaka? To ste vi rekli, naši su ciljevi prvenstvo i kup

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:06 15.06.2015.

Bravo Soudani, vrati se ti nama u Dinamo s tim golgeterskim impulsom kojeg si sad dobio !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije