Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVAJ PUTA BEZ MUKE

Đoković s lakoćom srušio Amerikanca i osigurao osmo finale ATP Torina

ATP Finals Turin
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
1/4
19.11.2022.
u 16:37

Đoković će u finalu igrati protiv boljeg iz ogleda Norvežanina Caspera Ruuda i Andreja Rubljova.

Novak Đoković prvi je finalist ovogodišnjeg ATP Finala u Torinu, turnira osam najboljih tenisača svijeta, on je u polufinalu nadigrao Amerikanca Taylora Fritza sa 7-6 (5), 7-6 (6). 

Za srpskog igrača ovo je osmi put u karijeri kako se plasirao u finale ovog turnira kojega je dosada osvojio pet puta, a posljednji put 2015. godine.

Tennis - ATP Finals Turin - Pala Alpitour, Turin, Italy - November 19, 2022 Serbia's Novak Djokovic celebrates after winning his semi final match against Taylor Fritz of the U.S. REUTERS/Guglielmo Mangiapane Photo: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS

Đoković će u finalu igrati protiv boljeg iz ogleda Norvežanina Caspera Ruuda i Andreja Rubljova.

Ranije u subotu u finale parova plasirali su se Amerikanac Rajeev Ram i Britanac Joe Salisbury koji su u polufinalu svladali prvi par svijeta Nizozemca Wesleyja Koolhofa i Britanca Neala Skupskog sa 7-6 (7), 6-4. Ram i Salisbury će u finalu igrati protiv pobjednika susreta između aktualnih olimpijskih pobjednika Nikole Mektića i Mate Pavića te Britanca Lloyda Glasspoola i Finca Harrija Heliovaare.

>> VIDEO: Jedini hrvatski trener u Kataru ekskluzivno za Večernji otkrio što Vatrene čeka u Dohi:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije