Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teniski turniri

Dodig izbacio Gabašvilija i čeka ga Isner, Vekić osvojila samo dva gema

Ivan Dodig
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
10.02.2015.
u 11:40

Dona Vekić je, pak, na Tajlandu ispala od osme nositeljice Zhang. Bilo je 6:2, 6:0 za Kineskinju, kojoj su za pobjedu bile potrebne 54 minute.

Ivan Dodig bez velikih problema preskočio je prvu prepreku na turniru u Memphisu. Hrvatski tenisač pobijedio je Rusa Tejmuraza Gabašvilija sa 6:2, 6:2. Za to mu je bilo potrebno točno sat vremena, a u svakom setu dva puta je protivniku oduzimao servis.

Bio je ovo njihov drugi međusobni meč, a u oba je slavio Dodig, koji će u drugom kolu igrati protiv Amerikanca Johna Isnera.

Donna Vekić je, pak, na Tajlandu ispala od osme nositeljice Zhang. Bilo je 6:2, 6:0 za Kineskinju, kojoj su za pobjedu bile potrebne 54 minute.

>>Marin Čilić pao za dva mjesta, Borna Ćorić 'skočio' za dva

Komentara 1

TI
Tinaiva
14:03 10.02.2015.

Bravo Dodo, nadamo se da se vraćaš u formu. Za malu Donnu mi je iskreno žao jer je veliki talent. ipak, pomaka u njenoj igri nema, kretanje je katastrofalno a i glava je veliki problem. Nakon gubitka bodova iz KL jako će pasti na ljestvici što je za nju dobro jer je svakako vrijeme da se vrati na manje turnine. Ovo ne bu dobro. Što se tiče njenog nastupa za repku, sramotno je što ona igra + Majoli kao izbornik i njen trener u sukobu je interesa. Prema formi i igri Donne unatrag šest mjeseci nikako nije zaslužila biti pozvana. Trebala se dati šansa Jani, Ivi, Teni, Adrijani. Sigurno bi više učinile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije