Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP TORONTO

Dodig i Melo lakoćom u finale preko Čilića i Gonzaleza

Dodig, Melo
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
09.08.2014.
u 22:30

U finalu će igrati s pobjednicima okršaja Nestor/Zimonjić - Peya/Soares.

Znali smo da ćemo imati finalista na turniru teniskih parova u Torontu, pitanje je samo bilo hoće li to biti Ivan Dodig ili Marin Čilić. I Dodig je bio uspješniji, on i Brazilac Marcelo Melo pobijedili su Čilića i Meksikanca Santiaga Gonzaleza sa 6:3, 6:2.

Sve je bilo gotovo za 53 minute, pa se Dodig i Melo, kojima su nastupi u paru očito važniji nego Čiliću i Gonzalezu, nisu puno namučili uoči sutrašnjeg finala (18.30, Sportklub). A tamo će se susresti s pobjednicima okršaja Nestor/Zimonjić - Peya/Soares.

Hrvatu i Brazilcu bit će to drugi ovogodišnji finale, nakon Monte Carla u kojem su izgubili od braće Bryan. Imaju jedan zajednički naslov u karijeri, i to također s turnira iz kategorije Masters 1000, prošle godine su osvojili Šangaj.

Toni Androić već se okitio naslovom na turniru parova, ali na challengeru u Pragu. On i Rus Andrej Kuznjecov pobijedili su u finalu Maytina i Reyesa (Venezuela/Meksiko) sa 7:5, 7:5.

Žensko krilo hrvatskog tenisa bilo je manje uspješno: Donna Vekić zaustavljena je već u prvom kolu Cincinnatija. Bolja od nje bila je Rumunjka Monica Niculescu, 15. nositeljica, sa 6:3, 6:3.

U sestrinskom polufinalu u Montrealu Venus Williams pobijedila je godinu i pol mlađu Serenu sa 6:7, 6:2, 6:3.

>>Čilić protiv Dodiga u polufinalu turnira parova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije