Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se povratak

Dobre vijesti stižu iz Madrida, izbornik Dalić može odahnuti

Luka Modrić
Foto: DPA/Pixsell
1/6
25.09.2019.
u 11:08

Vezni 34-godišnji igrač je dosad individualno vježbao nakon što je ozlijedio nogu na utakmici Azerbajdžan - Hrvatska. Modrić je propustio utakmice protiv Paris SG-a, Levantea i Seville

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je od 9.rujna imao ozlijeđen aduktor desne noge, priključio se suigračima na treningu Real Madrida te s njima normalno trenirao.

Vezni 34-godišnji igrač je dosad individualno vježbao nakon što je ozlijedio nogu na utakmici Azerbajdžan - Hrvatska. Modrić je propustio utakmice protiv Paris SG-a, Levantea i Seville.

>>> Evo kako će 'srebrni' hrvatski reprezentativci izgledati 2058. godine

Luka Modrić
1/25

- On te Isco i Marcelo se osjećaju bolje. Sva trojica su na korak do povratka u momčad pa ćemo vidjeti kako ćemo to odraditi - rekao je trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije u Madridu.

- Nisam zabrinut ozljedama, no strašno mi smetaju. To je dio nogometa koji je izvan naše kontrole. Pazimo na svoje igrače ali potrebno je prihvatiti da su nekada ozlijeđen - dodao je.

Real Madrid je ljetos promijenio šefa fizičke pripreme igrača.

- Fizička priprema se nije promijenila puno. Vjerujem ljudima s kojima radim - istaknuo je Zidane.

Modrić je u utorak sudjelovao u vježbanju posjeda lopte i međusobnoj utakmici odigranoj na skraćenom terenu.

Real Madrid će u srijedu igrati pred svojom publikom protiv povratnika u ligu Osasune, a u subotu će u derbiju gostovati kod gradskog rivala Atlética. Zidane nije rekao hoće li Modrić biti na popisu za neku od te dvije utakmice.

Athletic Bilbao i Real Madrid vode na prvenstvenoj tablici s 11 bodova, a bod manje imaju Granada, Real Sociedad, Sevilla i Atlético.

U ponedjeljak je hrvatski izbornik Zlatko Dalić uvrstio Modrića na popis igrača za kvalifikacijske utakmice za odlazak na EURO 2020. protiv Mađarske 10. listopada i Walesa 13. listopada.

Modrić ove sezone ima više odigranih minuta za Hrvatsku nego za Real Madrid. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao 180 minuta a za španjolski klub 78 od mogućih 540 minuta.

Modrić, stoper Sergio Ramos, lijevi bek Marcelo i ofenzivni Eden Hazard u ponedjeljak su na svečanosti u Milanu bili uvrštenih u najboljih 11 igrača za prošlu sezonu u organizaciji svjetske nogometne federacije Fife.

U utorak su se sa svojim peharima fotografirali sa svojim suigračima na treningu tijekom čega im je Zidane zapljeskao.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
11:36 25.09.2019.

Modrić propušta Realove a Rakitić reprezentativne utakmice !

MB
miro.biro
12:45 25.09.2019.

...i tko je pametniji , ako to doista namjerno rade?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije