Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Đuho na bazenu \"B. Komjadi\" ide po prvu pobjedu

'17.09.2011., Mladost, Zagreb - 1. kolo JVL, HAVK Mladost - VK Sibenik. Vjeko Kobescak.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
18.04.2012.
u 11:36

Jugaši brane četiri pogotka prednosti, mladostaši dva, a primorjaši samo jedan na gostovanju kod Jadrana u Herceg Novome

Hrvatski trolist u vaterpolskoj Ligi prvaka - Jug, Mladost i Primorje - traži danas prolaz na Final Four, koji će se održati u Oradei 11. i 12. svibnja. U najboljoj su poziciji jugaši koji u Budimpešti (20.30) brane prednost iz prve četvrtfinalne utakmice od četiri pogotka razlike (12:8).

– Unatoč visokoj pobjedi u Gružu, i u uzvratnom susretu na bazenu Bele Komjadija idemo na pobjedu. Nikad ondje nisam pobijedio kao trener, a sada je prava prilika za to. Imamo snage i kvalitete, ali morat ćemo dati i 200 posto – ističe Jugov trener Veselin Đuho, čija će momčad biti kompletna iako Obradović ima manjih problema s ramenom.

I Mladost je u Mađarskoj, ali u Hodmezovasarhelyju, mjestašcu u blizini Segedina, gdje će je (18.30, SPTV) dočekati Szeged u želji da anulira pobjedu žabaca od dva pogotka prednosti (8:6).

– Dva pogotka nisu ni malo ni mnogo, ali daju nam malu prednost. Nadam se da nas putovanje neće previše iscrpiti te da ćemo biti dovoljno svježi i smireni da igramo najbolje što možemo i pobijedimo – najavio je trener Mladosti Vjeko Kobešćak.

Primorje u Herceg Novom (19, SPTV) brani minimalnu prednost (12:11), no kvaliteta je na strani Riječana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije