Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan rekord

Đokoviću najveća godišnja zarada svih vremena

'Jelena Ristic (in blue), partner  of Serbian player Novak Djokovic reacts durring the semi final between Serbian player Novak Djokovic and French player Jo-Wilfried Tsonga at the Wimbledon Tennis Cha
'LEON NEAL'
14.09.2011.
u 13:33

Ove godine Novak Đoković ruši mnoge rekorde pa je srušio i onaj mnogima iznimno važan – financijski. Sa 2,3 milijuna dolara zarađenih na US Openu, najbolji tenisač svijeta stigao je do ovogodišnje turnirske zarade od 10,61 milijun USD.

To je najveća dosad ostvarena godišnja zarada. Rekord je držao Rafael Nadal koji je lani zaradio 10,17 milijuna USD, ali sa 17 turnira, dok je Đoković zasad odigrao samo 12. Treći je na toj ljestvici Roger Federer sa 10,13 milijuna USD zarađenih 2007. godine na 16 turnira.

Đoković je u karijeri samo od turnirskih nagrada (pojedinačno i u paru) zaradio 30,8 milijuna USD, što ga stavlja na peto mjesto. Više od njega zaradili su samo Federer, Nadal, Sampras i Agassi (Ivanišević 19,8).

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:06 14.09.2011.

Zaradio je svojim znanjem... Niko mu nije poklonio,nek se i nasi ugledaju na Dzokovica ,igraju cijelim srcem a ne cervrtinom i to ako ih volja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije