Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hvala'

Djevojke iz Tanzanije dobile dresove iz HNS-a i poslale snažnu poruku

Djeca iz Tanzanije
Foto: Facebook/Class by Class
21.03.2019.
u 17:20

'Hvala Hrvatski nogometni savez na novoj donaciji dresova. Ovom donacijom su pružili i podršku jačem uključivanju djevojčica u sportske aktivnosti'

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras kreće u kvalifikacije za EP 2020. godine. Svjetski doprvaci u Maksimiru igraju protiv Azerbajdžana (20.45). 

Hrvati koji vode humanitarnu udrugu 'Class by Class' objavili su nekoliko fotografija  iz tanzanijskog grada Rujewi, a djeca iz te afričke zemlje postala su popularna još prije nekoliko godina kada su  pjevali 'Srce vatreno'!

Djevojke su se slikale u dresovima hrvatske reprezentacije s Eura 2012. godine. Dresove im je donirao HNS. Objavljeno je nekoliko  fotografija uz poruku: 'Recite ne rasizmu!'

'Hvala Hrvatski nogometni savez na novoj donaciji dresova. Ovom donacijom su pružili i podršku jačem uključivanju djevojčica u sportske aktivnosti. Na fotografiji je ženska nogometna ekipa iz srednje škole u Rujewi iz Tanzanij', piše Udruga 'Class by Class'.

Komentara 3

Avatar bokolo
bokolo
19:07 21.03.2019.

A sta kazu o rasizmu u Juznoj Africi?

LE
LeandroZG
18:51 21.03.2019.

u Tanzaniji bi bijeci trebali nositi transparent "reci ne rasizmu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije