Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI KOŠARKAŠ

Dino Rađa opet se oglasio: To ne razumijem

Dino Rađa
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/6
17.08.2018.
u 12:53

– Mi iz sporta pokazali smo da, kada nas ostave na miru, nemamo nikakvih problema. Ni tada, ni sada, ni bilo gdje – rekao je Rađa

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa izazvao je mnogo reakcija statusom na Facebooku u kojem je ispričao kako su mu navijači u majicama Srbije poručili da će navijati za Hrvatsku. Sada je poručio da je zadaća sporta spajati ljude.

– S obje strane gomila gluposti i to ne razumijem. Meni su djeca u Novom Sadu čestitala i rekla da navijaju za nas. Odavde dobivam mnogo slika i snimaka od ranije. To volim, glupane brišem. Bilo da pričamo o ovom vremenu ili o onome prije 25 godina u Ateni. To su stvari na koje ne utječemo. Mi iz sporta pokazali smo da, kada nas ostave na miru, nemamo nikakvih problema. Ni tada, ni sada, ni bilo gdje – rekao je Rađa za Kurir.

Prokomentirao je i pad nekad velikih klubova poput Jugoplastike i Cibone.

– Sve je u prokletim parama i, na našu žalost, sve se vrti oko njih. Trend je, ako imaš više novca, da onda uzimaš sve najbolje i ne zanima te što drugi rade. Svi ti klubovi nemaju privatnog vlasnika, već ovise o politici, nekoliko godina su u sporu i nakon toga ih nema –  smatra Rađa.

Rađa se osvrnuo i na to koliko novac utječe na mlade košarkaše.

– Glava im nije čista. Ako kreneš igrati košarku zbog novca, onda si sigurno propao kao igrač. Možda si zaradio, možda si bogat, ali ćeš na kraju i to prokockati jer nećeš znati kako si do toga došao. Novac je kao prašina na autoputu, pa kad prođe auto velikom brzinom, digne to – zaključio je član Kuće slavnih u Springfieldu.

>> Pogledajte doček srebrnih hrvatskih košarkaška

Komentara 43

RI
Ringo
13:28 17.08.2018.

Rat je završio 1995. Onaj tko se tad rodio sad ima 23 godine. A završio je i drugi svjetsk rat prije 73 godine. Samo za info neinformiranima kojih je među komentatorima popriličan broj.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
13:31 17.08.2018.

Po komentarima se može zaključiti, da smo bolesna nacija. Rađa je Hrvat za b

VE
veseljak
13:51 17.08.2018.

Kako vjetar puse ,tako se gospodin njise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije