Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinju pripreme

Dinamu stiže najveće pojačanje, a standardni veznjak napušta Maksimir

Domagoj Antolić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
02.01.2018.
u 08:55

Modrima će se već prvoga dana priprema priključiti - Mario Gavranović.

Nogometaši Dinama u četvrtak 4. siječnja započinju pripreme za proljetni dio sezone. Modri će prvo odraditi testiranja na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, paralelno trenirati na Hitrec-Kacijanu, a onda 7. siječnja krenuti na prvu zimsku stanicu - u Rovinj.

Mario Cvitanović na prozivci očekuje velik broj igrača; u prvom dijelu priprema sa seniorskom će momčadi trenirati i nekoliko junora, mladih snaga zagrebačkog kluba, piše Goal.com.

No, najvažnija vijest je kako će se modrima već prvoga dana priključiti - Mario Gavranović. Dosadašnji igrač Rijeke prelazi u Maksimir, sada to više nije nikakva tajna.

Domagoj Antolić
1/6

Švicarski napadač trebao bi u vrhu napada zamijeniti Angela Henriqueza koji je već postao novi član meksičkog prvoligaša Atlasa.

Zimski prijelazni rok u hrvatskom nogometu počinje tek 10. siječnja, tako da prije toga Gavranović ne može službeno postati igrač Dinama. S njim će onda potpisati trogodišnji ugovor.

Dodajmo i kako je Domagoj Antolić blizu ostvarenja transfera koji će značiti rastanak s Dinamom. 

Komentara 10

IL
ilijan
09:42 02.01.2018.

Antoliću pravi si dečko i dimamovac sve naj bolje ti želim

KU
kupatilo
07:04 03.01.2018.

Najvece pojacanje ce Dinamo dobiti odlaskom Antolica.

DU
Deleted user
15:29 02.01.2018.

U naslovu pise da Dynamu dolazi pojacanje , zasto u nastavku ne pise o kome se radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije