Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transfer

Dinamo ostao bez Henriqueza koji je napustio klub

Angelo Henriquez
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
27.12.2017.
u 10:05

Dinamo je već ranije javio da je sve dogovorio s Atlasom, ali visina odštete nije službeno poznata.

Angelo Henriquez od danas više nije igrač zagrebačkog Dinama. Čileanski nogometaš otputovao je u Meksiko u kojem će nastaviti karijeru.

On bi danas trebao odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor s Atlasom iz Guadalajare.

Dinamo je već ranije javio da je sve dogovorio s Atlasom, ali visina odštete nije službeno poznata. Prema pisanju meksičkih medija, Dinamu navodno pripada samo 500 tisuća eura odštete, iako se prema nekim informacijama iz Hrvatske spominje 1,5 milijuna eura.

Angelo Henriquez u Dinamo je stigao iz Manchester Uniteda i u prve dvije sezone zabio 40 golova. Međutim, nakon toga ispao je iz forme i u preostale dvije sezone samo osam puta tresao je mrežu. Zbog toga sada mijenja sredinu, a na njegovo mjesto prema svemu sudeći trebao bi doći Mario Gavranović.

Angelo Henriquez
1/24

Komentara 2

LI
Lik123
16:16 27.12.2017.

Šteta. Odlično je sve krenulo i činilo se kao pun pogodak, ali nakon one proklete Cope više nikak ulovit staru formu. Sretno mu u Meksiku.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:04 27.12.2017.

Sretno Angelo..Bio si dobar igrač i veliki čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije