Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporedba s rijekom

Dinamo više puca, bolje dodaje... i umire u driblanju

Dinamo - Rijeka
Nel Pavletić/Pixsell
06.12.2014.
u 09:30

Prema statistici pet utakmica skupina Europske lige Goal je usporedio način igre Dinama i Rijeke protiv ravnopravnih suparnika.

I premda je u hrvatskoj ligi Dinamo ispred Rijeke, uoči derbija nedvojbeno je da je Rijeka bolja momčad, da je Matjaž Kek bolji trener od Zorana Mamića, da na Kvarneru vlada puno bolja, poticajna atmosfera nego u Maksimiru, da je Rijeka najljepša nogometna priča u Hrvatskoj, a sve oko Zdravka Mamića - najružnija.

Goal je prema statistici pet utakmica skupina Europske lige usporedio način igre Dinama i Rijeke protiv ravnopravnih suparnika, a kakav je ishod pogledajte ovdje.

>>Torcida me razočarala... Čime sam zaslužio da mi prekriže glavu na transparentu?

>>Rijeka može što Hajduk nije mogao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije