Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO U ATENU

Dinamo se oprostio od Ljubičića: 'Dragi Ljubo, od srca ti hvala!'

Uzvratni susret Sparte Prag i Dinama u play-offu UEFA Europske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
31.01.2024.
u 22:01

"Iz Maksimira odlazi s tri osvojena trofeja od čega je jedan naslov prvaka i dva Superkupa. Ljubo, tvoj GNK Dinamo želi ti puno sreće u nastavku tvog nogometnog i životnog puta", stoji u objavi Dinama

Robert Ljubičić (24) otišao je u Atenu gdje će potpisati za grčkog prvaka AEK. Dinamo je pristao na ponudu od 3,5 milijuna eura koja bi s eventualnim bonusima mogla narasti do četiri milijuna.

Ljubičić je u Dinamo stigao 2022. godine iz austrijskog Rapida za tri milijuna eura, a u plavom dresu je odigrao 78 utakmica. Tijekom svog vremena na Maksimiru zabio je šest golova i upisao devet asistencija. Premda je originalno veznjak, igrao je na poziciji lijevog beka.

VEZANI ČLANCI:

Navijači Dinama su burno reagirali na društvenim mrežama, nezadovoljni prodajom ovog talentiranog igrača u klub koji je prošloga ljeta tražio Dinamovo isključivanje iz svih europskih natjecanja zbog nereda koji su se dogodili u Ateni uoči kvalifikacijskog susreta za Ligu prvaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Dinamo se od svog igrača oprostio putem društvenih mreža. "Dragi Ljubo, od srca ti hvala i sretno! Robert Ljubičić završio je svoju epizodu u Dinamu i karijeru će nastaviti u grčkom AEK-u. Iz Maksimira odlazi s tri osvojena trofeja od čega je jedan naslov prvaka i dva Superkupa. Ljubo, tvoj GNK Dinamo želi ti puno sreće u nastavku tvog nogometnog i životnog puta", stoji u objavi kluba.

VIDEO Ivan Rakitić je pronašao novi klub: Odlazi nezadovoljan statusom u Sevilli gdje je postao legenda

Komentara 1

KU
kublajkhan
08:17 01.02.2024.

Žalosno. Uprava odlazi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije