Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA ZA NAVIJAČE

Dinamo prodaje posebnu ulaznicu za Villarreal: 'S njom ne možete ući na stadion'

Europa League - Round of 16 Second Leg - Dinamo Zagreb v Tottenham Hotspur
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.04.2021.
u 16:38

Na ovaj način svaki će navijač imati priliku sačuvati uspomenu na trenutak kojem ćemo se svi uvijek rado vraćati.

Igrači Dinama istrčat će 8. travnja na maksimirski travnjak u povijesnoj utakmici četvrtfinala UEFA Europa lige protiv Villarreala. Nažalost, zbog pandemije koronavirusa neće moći imati podršku navijača s tribina.

- Sigurni smo da će igrači Dinama u obje utakmice četvrtfinala imati veliku podršku navijača diljem Zagreba, Hrvatske i inozemstva te da će svi navijači, upravo zbog činjenice da ne mogu uživo bodriti svoj klub, još više biti uz Dinamo u tim trenucima - navode iz Dinama te dodaju:

- Klub je iz tog razloga pripremio ekskluzivnu priču za navijače - ulaznicu za utakmicu Dinamo - Villarreal kao uspomenu na ovaj povijesni trenutak i utakmicu četvrtfinala UEFA Europa lige.

Foto: GNK Dinamo

Dakle, ulaznica ne omogućava ulaz na stadion Maksimir, već je samo memorabilija za uspomenu na veliki uspjeh momčadi.

- Na ovaj način svaki će navijač imati priliku sačuvati uspomenu na trenutak kojem ćemo se svi uvijek rado vraćati, a kupovinom ulaznice svaki navijač postaje dio povijesnog uspjeha s Dinamom - objasnili su iz kluba.

Iznos prikupljen prodajom ovih ulaznica namijenjen je Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja se bavi humanitarnim aktivnostima, donacijama i društveno odgovornim projektima.

Više o lokacijama gdje kupiti ulaznicu, kao i o radnom vremenu, provjerite OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:07 06.04.2021.

U članku ne piše najbitnije, a to je da će novac prikupljen kroz prodaju ulaznica biti doniran u humanitarne svrhe kroz zakladu Nema predaje,a igrači će odlučit kome će se novac uplatiti.

DU
Deleted user
16:53 06.04.2021.

dakle Mamicu svaka ti cast , prodajes zrak jel znas da ima jednostvanih ljudi koji ce ti povjerovati !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije