Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADNA PROMJENA

Dinamo je u problemima, nema ni Skupštinu, ni Izvršni i Nadzorni odbor, ni Statut

22.08.2023.
u 06:30

Ovo je samo dokaz da je Dinamo potpuno izgubljen, više se ne zna tko što radi i pad maksimirskog kluba mogao bi biti još drastičniji

Komentara 30

CR
crocro
07:07 22.08.2023.

Pa kako je to Dinamo neozbiljno raskinuo s Bišćanom. A kako je trebao raskinuti? Ozbiljno. E, pa kako god raskinuo, bitno je da je raskinuo. Krivac je za netaktičku završnicu protiv AEK-a, gdje je bisere prosuo u blato. Nije naučio igrače kako se igra završnica utakmice kada imaš sigurnu pobjedu. Koju je ekspresno prtetvorio u poraz. Cijelu utakmicu si bolji i rezultatom to potvrdiš, a onda u sudačkoj nadoknadi sve to izugubiš. Samo je trener kriv i naravno uprava koja ga je do sada držala a nije ga smijenila kada su krenuli loši rezultati. Sada se Dinamo mora osloniti na Jakirovića i na sreću da Hajduk kiksa tamo gdje misli dobiti. I sada se svi šokiraju smjenama, i to kao naglim i šokantnim smjenama. Pa smjene trebaju biti upravo onakve i na način kako je Dinamo gubio utakmice. Šokantno gubio na iznenađenje svih navijača. Pa je i razumno da se "šokantno" smijeni i trener. Samo još šokantno treba smijeniti i kompletnu upravu. Na čelu s mladićem kojega Manolić može poslati po cigarete.

MS
masked singer
07:16 22.08.2023.

Dinamo je reagirao na vrijeme i korektno, dao je Biščanu 3 šanse da popravi izgubljenu utakmicu s Hajdukom! s Goricom je odigrao neriješeno, s AEK-om u Zg izgubio u nadoknadi, a u Grčkoj u nadoknadi prosuo 2 gola prednosti!!! Time je potrošio zadnje kredite koje je imao zbog naslova i pokazao da s njime Dinamo nema šanse osvojiti prvenstvo! Dinamo je prevelik klub da ovolike zaredane teške trenerske pogreške ne zaustavi da ne nanose daljnju štetu Dinamu!

BJ
bjmaro
08:43 22.08.2023.

Kako sada mediji pokušavaju urušiti Dinamo, Naslovi samo vrište . Hajduk opet legao u prvom pretkolu Konf. lige i niti jedna ozbiljnija kritika . Bljuv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije