Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Dinamo slaže igračku križaljku i želi dovesti iranskog napadača

Mehdi Taremi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
16.06.2017.
u 22:02

U Maksimiru svakodnevno traže pojačanja za nadolazeću sezonu u kojoj Dinamo ponovo želi preuzeti primat u hrvatskom nogometu. A čini se, kako modri novog napadača traže u - Iranu!?

Čelnici Dinama u iznenađujućoj tajnosti rješavaju ljetni prijelazni rok. Odaje plavih su za sada napustili Machado i Goncalo, Šitum je već praktički novi član Lech Poznana, a novi se klubovi traže mnogima.

No, u Maksimiru svakodnevno traže pojačanja za nadolazeću sezonu u kojoj Dinamo ponovo želi preuzeti primat u hrvatskom nogometu. A čini se, kako plavi novog napadača traže u - Iranu!?

Mehdi Taremi nova je meta zagrebačkog Dinama. Riječ je o raspucanom napadaču iranskog prvaka Persepolisa, kluba kojeg vodi Branko Ivanković. 

- Njegov bi dolazak bio strašan potez Dinama. Mehdi Taremi je danas, uz napadača Rostova Sardara Azmouna, najveća nogometna zvijezda Irana. Nema dvojbe, on je pravi napadač, po meni bolji igrač od sadašnjih opcija Dinama - Hodžića i Henriqueza. I sigurno bi u dresu Dinama zabio 15-20 prvenstvenih golova - rekao je vratar Persepolisa Božidar Radošević, piše Goal.

Mehdi Taremi je 24-godišnji napadač, reprezentativac Irana (19 nastupa, 10 golova) koji iza sebe ima nevjerojatnu sezonu. Naime, Taremi je u sezoni 2016/17. u 45 službenih nastupa postigao čak 30 golova, tome dodao još sedam asistencija.

Komentara 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
22:33 16.06.2017.

zasto meni ne ponude ugovor? ja sam zabio 60 golova u 32 nastupa i nisam nastupio dva puta zbog ozljede, a ne zato sto mi se nije igralo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije