Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ide u Rijeku

Srbijanski napadač: Ne želim da me se povezuje s hrvatskim klubovima!

Aleksandar Pešić
Foto: Screenshot
1/2
15.06.2017.
u 18:20

Pešić je proteklu sezonu proveo na posudbi u Atalanti, ali nije se baš naigrao.

Aleksandar Pešić, nogometaš francuskog Toulousea, proteklih je dana u središtu pozornosti. Naime, ovaj napadač koji na Transfermarktu vrijedi milijun eura spominjao se u kontekstu transfera u Partizan ili Rijeku, ali on je to demantirao.

Točnije, demantirao je samo dio da postoji mogućnost da dođe u Rijeku.

- Ta vijest nije točna. Ne pregovaram s Rijekom i ne želim da me se povezuje s hrvatskim klubovima, rekao je Pešić za Telegraf.rs.

Onaj dio o dolasku u Partizan nije negirao, ali ni potvrdio.

- Sve će se ubrzo znati. Želi me i puno klubova iz inozemstva, zaključio je Pešić.

Pešić je proteklu sezonu proveo na posudbi u Atalanti, ali nije se baš naigrao. U prvenstvu je odigrao svega šest utakmica i to bez učinka, dok je u Kupu postigao jedan pogodak.

Komentara 19

Avatar Idler 3
Idler 3
19:33 15.06.2017.

Zakaj uvijek se komentirate negativno. Čovjek si morti misli kak je Rijeka prejak klub za njega, ipak je on u svim klubovima redovito sjedil na klupi >;-))

PO
pozornik66
18:32 15.06.2017.

Pošteno

IB
ibiza
18:57 15.06.2017.

i sada vi meni recite da vi neobjavljujete mrznju a on demantira da ga netreba povezivati sa Hrvatskim klubovima zasto zato sta je tako odgojen a vi recite sta hocete....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije