Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi protiv Zadra

Dinamo bez publike protiv jedinog suparnika od koga je izgubio

Ante Čačić  (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
12.04.2012.
u 10:40

– To je moja prva utakmica u dugogodišnjkoj karijeri koju ću igrati bez gledatelja. Žao mi je jer bez publike ovo čime se svi bavimo gubi smisao – rekao je Čačić

Dinamo sutra u 18 sati dočekuje Zadar u utakmici koja će se igrati pred praznim tribinama.

– To je moja prva utakmica u dugogodišnjoj karijeri koju ću igrati bez gledatelja. Žao mi je jer bez publike ovo čime se svi bavimo gubi smisao. Potrebna nam je dobra atmosfera na tribinama, kao vjetar u leđa momčadi – rekao je trener plavih Ante Čačić.

U konkurenciji za sastav neće biti oporavljeni Šimunić i Rukavina te Leko zbog tri žuta kartona.

Dinamov motiv bit će i činjenica da je Zadar jedini suparnik koji ga je dobio ove sezone u Hrvatskoj!

– Dočekujemo ih s puno respekta iako su mnogo slabiji od nas po položaju na ljestvici. Učinit će sve da prođu neokrznuti – kazao je Čačić koji je dva puta u karijeri vodio Zadrane. Među ostalim, trenirao je i današnjeg trenera Dalibora Zebića, koga je povukao s posudbe iz Zagreba 1996. godine.

– Zadrane uvijek apostrofiraju kao najozbiljnije kandidate za ispadanje, a oni se uvijek uspiju izvući. Kao trener koji je vezan za Zadar volio bih da i ovaj put ostanu prvoligaši – dodao je Čačić.

Ključne riječi

Komentara 5

SA
santos008
12:34 12.04.2012.

Teska odluka i teska kazna za Dinamo ,znaci vise ni roditelji ne smiju doci gledati svoju djecu ,a hoce li i trenerima biti zabranjeno da prisustvuju.

JM
ja-ma
12:39 12.04.2012.

\"– To je moja prva utakmica u dugogodišnjoj karijeri koju ću igrati bez gledatelja. Žao mi je jer bez publike ovo čime se svi bavimo gubi smisao. Potrebna nam je dobra atmosfera na tribinama, kao vjetar u leđa momčadi – rekao je trener plavih Ante Čačić\" ____________________________________________________________ Jao Čačiću,ali ovo što si rekao je proser godine.Budi sretan da oni izrodi ne mogu ući.U stvari i jesi,ali nećeš reći.

BA
balic
13:04 12.04.2012.

E Cacicu jesi ga i ti ovim za..o... ako su ti huligani publika jer pravi navijaci ne dolaze ili u veoma malom broju na tribine onda si propo.... fali ti samo da se i ti zalis na odluku disciplinske komisije..... Covjece mucni glavom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije