Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi protiv Zadra
Povratak na članak

Dinamo bez publike protiv jedinog suparnika od koga je izgubio

– To je moja prva utakmica u dugogodišnjkoj karijeri koju ću igrati bez gledatelja. Žao mi je jer bez publike ovo čime se svi bavimo gubi smisao – rekao je Čačić

Komentari 5

SA
santos008
12:34 12.04.2012.

Teska odluka i teska kazna za Dinamo ,znaci vise ni roditelji ne smiju doci gledati svoju djecu ,a hoce li i trenerima biti zabranjeno da prisustvuju.

VL
JM
ja-ma
12:39 12.04.2012.

\"– To je moja prva utakmica u dugogodišnjoj karijeri koju ću igrati bez gledatelja. Žao mi je jer bez publike ovo čime se svi bavimo gubi smisao. Potrebna nam je dobra atmosfera na tribinama, kao vjetar u leđa momčadi – rekao je trener plavih Ante Čačić\" ____________________________________________________________ Jao Čačiću,ali ovo što si rekao je proser godine.Budi sretan da oni izrodi ne mogu ući.U stvari i jesi,ali nećeš reći.

VL
BA
balic
13:04 12.04.2012.

E Cacicu jesi ga i ti ovim za..o... ako su ti huligani publika jer pravi navijaci ne dolaze ili u veoma malom broju na tribine onda si propo.... fali ti samo da se i ti zalis na odluku disciplinske komisije..... Covjece mucni glavom...

VL
MA
magnum2011
13:15 12.04.2012.

Evo pogledajte dokle smo stigli. Hrnjak tvrdi da oni ne prave nerede. Gluščić se izolira od onih koji prave nerede. Stadion ostaje bez onih koji ne prave nerede, a žele biti prisutni bez obzira na broj. Klub i pošteni ljudi izolirani su kaznom, a profitiralo je opet huliganstvo. Nije li po njihovom, neće gledati nitko. Klub je ruku na srce presretan da ih ne vidi na tribinama, a sretni su u neku ruku i ostali navijači jer nemoraju svojoj djeci na utakmici objašnjavati kako to netko tamo \"navija\". Nije li to cilj isušivanja ministrove močvare? Ako je svaka mu čast i ajde da mu kupimo jedno ogledalo.

VL
BO
boka50
15:50 12.04.2012.

Ja imam ideju interesantnu za Vlajčevića. Ubuduće klubovima, kao kaznu, dati nalog da ulaznice prodaju u Upravi kluba sa vaucherom uz prikaz osobne karte ukoliko je potrebno. Garantirano nebi bilo bakljade na Maksimiru , a za Poljud nisam siguran. Jošš jedan prijedlog koji treba ispitati: Pošto Dinamo ima više navijača u ostaloj Hrvatskoj i šire, nego u Zagrebu, mogli po uzoru na HRT i emisiju \"Lijepom Našom\" organizirati preostale prvenstvene utakmice, odnosno proslave prvaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.