114 25°C
 • Avatar zajutrak
  zajutrak:

  Dinamu fali veznjak.., ali pun kufer mi je već kukanja nad Hajdukom, nevaljaju dugi niz godina.., Dinamo se podigne iz mrtvih kad tad, a Hajduk nikako , neka se zapitaju sami što je problem a ne da im Torcida tj ... prikaži još! ulica kroji pravdu ...

 • jazbinšek:

  Dinamo je prvi u HNL i plasirao se u EL. Dinamo ima 12 novih igrača koje treba uigrati. Dinamo ima 4 utakmice više od npr Rijeke. Dinamo je imao duga putovanja Kazahstan npr. Dinamo ima mlade igrače. Dinamo ima ozlijeđenog ... prikaži još! Majera i Moru. Do sada sezona za +5. Jedino što Dinamo nema to su pravi navijači. Navijači koji neće nakon jedne krivo dodane lopte tjerati igrače iz kluba a treneru davati otkaz. I koji neće mobingirati igrače svojim cinizmom i pljuvanjem.

 • stefj:

  Dinamo ove godine nema igrača koji čini razliku. Bio je to Sudani, čak i onaj Fernandes. To znači da više treba raditi ekipa, pitanje da li to Bjelica može postići... Dinamo sada ima puno trke, ali i nevjerojatnu količinu napucavanja ... prikaži još! lopte. Igrači stoje jako široko, a ako je čvrst blok s druge strane, premalo se kreću. Bjelica stalno forsira i ističe obranu kao jako bitan faktor, ali ta obrana prečesto ispada i prima jeftine golove... Što se tiče reprezentacije, Moro i Majer su možda materijal za repku, eventualno Oršić, mada je on stariji, ali bio je totalno izvan fokusa.

Još iz rubrike Sport

Ćiro Blažević
5
NAKON PROMETNE

Ćiro Blažević: Osjećam se utučeno, slomilo me... Boli me glava i teško hodam

Gorica - Dinamo
UOČI DVOBOJA

Samo Olmo vrijedi 30 milijuna eura, ali Šahtar ima skuplju momčad od Dinama

Marin Čilić
ATP I WTA LISTA

Borna Ćorić više nije naš najbolji tenisač, preskočio ga Marin Čilić