131 3°C
 • Avatar zajutrak
  zajutrak:

  Dinamu fali veznjak.., ali pun kufer mi je već kukanja nad Hajdukom, nevaljaju dugi niz godina.., Dinamo se podigne iz mrtvih kad tad, a Hajduk nikako , neka se zapitaju sami što je problem a ne da im Torcida tj ... prikaži još! ulica kroji pravdu ...

 • jazbinšek:

  Dinamo je prvi u HNL i plasirao se u EL. Dinamo ima 12 novih igrača koje treba uigrati. Dinamo ima 4 utakmice više od npr Rijeke. Dinamo je imao duga putovanja Kazahstan npr. Dinamo ima mlade igrače. Dinamo ima ozlijeđenog ... prikaži još! Majera i Moru. Do sada sezona za +5. Jedino što Dinamo nema to su pravi navijači. Navijači koji neće nakon jedne krivo dodane lopte tjerati igrače iz kluba a treneru davati otkaz. I koji neće mobingirati igrače svojim cinizmom i pljuvanjem.

 • stefj:

  Dinamo ove godine nema igrača koji čini razliku. Bio je to Sudani, čak i onaj Fernandes. To znači da više treba raditi ekipa, pitanje da li to Bjelica može postići... Dinamo sada ima puno trke, ali i nevjerojatnu količinu napucavanja ... prikaži još! lopte. Igrači stoje jako široko, a ako je čvrst blok s druge strane, premalo se kreću. Bjelica stalno forsira i ističe obranu kao jako bitan faktor, ali ta obrana prečesto ispada i prima jeftine golove... Što se tiče reprezentacije, Moro i Majer su možda materijal za repku, eventualno Oršić, mada je on stariji, ali bio je totalno izvan fokusa.

Još iz rubrike Sport

Cormier
UFC

White želi organizirati Cormieru barem još tri borbe, Miočića ne spominje

MILOŠ ĆUK

Hrvatsko-srpski odnosi bit će bolji okrenemo li se budućnosti

3
Cibona - Zadar
ABA liga

Cibona u svom domu izgubila od Zadra s 31 košem razlike!