Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bakljada na Poljudu

Delegat Barry Bright zvao je Uefu i želio prekinuti utakmicu u 83. minuti

hajduk
ivo cagalj
01.10.2010.
u 09:54

Sa strahom su se šetkali Hajdukovi čelnici dok se pisalo izvješće nakon utakmice. Naime, u 83. minuti događala se prava drama.

Kad je započela bakljada, iz svečane lože sjurio se Englez Barry Bright, delegat utakmice, i želio je prekinuti dvoboj. U hodu je nazvao Uefin ured, ali dobio je nalog:

– Učinite sve da se utakmica odigra do kraja!

I bi tako, utakmica se, na veliku radost bijelih, završila, ali Hajduk zbog bakljade i prekida koji je trajao dvije minute i 58 sekundi može očekivati veliku kaznu.

Usto, Uefin šef utakmice, Portugalac Nuno Monteiro, zapisivao je svaki detalj koji mu se nije svidio. Kažu da je Portugalac nemilosrdno pisao izvješće, a u njemu je, među ostalim, zapisana i “pitch invasion”. U prijevodu, Portugalac je zapisao pokušaj ulaska na teren jednog navijača koji se dogodio dvije minute nakon završetka, a zaustavili su ga redari. U izvještaju je, prema prvim informacijama, zapisano da su navijači zapalili šesnaest baklji.

Ključne riječi

Komentara 18

MA
Mate2
13:19 01.10.2010.

Castro: Upravu si, problem je u tome da se nezna koji su to sto rade te gluposti! Ima ih dosta koji nose vise gardarobe u stadio nego ja kad idem na godisnji. U tome slucaju moraju udruge kao torca i BBB da sredu te decke koji sa svojim ponasanjem upropaste utakmicu i ugled kluba!

KA
Kakma
13:19 01.10.2010.

Englez = Cetnik. Ista pasta.

SA
SI aka SI
10:23 01.10.2010.

zašto bi to napravio? pa Špaco je oduševljen atmosferom, prije utakmice se tuklo Belgijance, a za vrijeme utakmice se ubacilo stotinjak baklji na teren. Pravi mediteranski ugođaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije