Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova tetovaža

Dejan Lovren napravio tetovažu s potresnom scenom, pogledajte kako izgleda

Britain Soccer Football - Swansea City v Liverpool - Premier League - Liberty Stadium - 1/10/16 Liverpool manager Juergen Klopp celebrates with Dejan Lovren at the end of the match  Reuters / Stefan Wermuth Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.12.2016.
u 10:11

Fotografiju je podijelio s fanovima na Instagramu, a na travnjaku će je prezentirati sutra u gradskom derbiju s Evertonom.

Dejan Lovren trenutačno uživa u najljepšim trenucima karijere. Hrvatski reprezentativac pod vodstvom Jurgena Kloppa, omiljenog mu trenera, izborio je početni sastav Liverpoola i zasad igra prilično dobro.

Njegov klub je u samom vrhu engleskog nogometa i zaista mu na tom polju teško može biti bolje. A osim što uživa na terenu, uživa i u 'oslikavanju' svog tijela, Dejan je jedan od ljubitelja tetovaža.

Hrvatski nogometaš ima ih puno, ali nikad mu nije previše pa je odlučio napraviti još jednu, a ona prikazuje potreesnu scenu pribijanja na križ.

Fotografiju je podijelio s fanovima na Instagramu, a na travnjaku će je prezentirati sutra u gradskom derbiju s Evertonom. 

 

@markovisnictattoo 👌🏻

Fotografiju objavljuje Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Komentara 5

SI
sinisas3
10:55 18.12.2016.

Česta pogreška kod neupućenih-Isusu su bila probijena zapešća, a ne dlanovi.

ST
Stipan
14:55 18.12.2016.

Odvratno! Neuki će ga staviti u razinu Isusa Krista !

BL
bluescreen
11:00 18.12.2016.

kad od silne love ne znaš što raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije